Sabtu, 29 Januari 2011

~hari graduasi ialah hari kami posing sakan.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


graduation day? masa korang study kat secondary school, korang ada graduation day? hehe, ala2 kovokesyen gitu. ngeh3x. kat graduation day la, semua budak2 sekolah aku ( fiver ) bergaya sakan macam hapa je termasuk la aku, haha, malunya *tutup muka*




dari kiri ~ paan, iskandar, aku, raz


dari kiri~ zati and yatie




dari kiri ~ sara and amie.




dari kiri 
may shin, fairuz, fatin.














dari kiri
sheikh and rita









dari kiri ~ adik, bella, kathy, amalina.



dari kiri ~ dyad, badin, ameer, aku, sheikh.
bawah ~ remy.




ada banyak lagi pic, tapi takkan la aku nak letak semua. bosan gak kalau tengok gambar. kat situ, memang ikut protokol habisan la . haha. dup dap dup dap gila masa nak ambil sijil berhenti sekolah kat atas pentas pakai jubah haryy potter segala bagai. and amik fail yang dalamnya ada result trial spm. lagi la dup dap wei !


haha, at the end of the day, aku la insan paling happy sebab aku dapat somethin kat situ. kiranya pihak sekolah hargai aku la. haha * gaya poyo je cakap * and syukur alhamdulillah yang result trial aku pun not bad * kembang hidung masa tunjuk kat family aku*


aku punya purata gred is 1.76. makin rendah purata gred, makin bagus. wink wink wink. ok la tu. hehe, alhamdulillah. :D


sekarang tengah tunggu result spm pulak bulan 3 ni. jantung aku ? sangat dup dap.

4 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

huish . rindu laa zaman sekolah .

nazrul ashraff berkata...

tw x p..!!

Tanpa Nama berkata...

gud luck bro.....bila dah berjaya jangan lupe family...balas jasa mak ayah tu yg penting :)

nazrul ashraff berkata...

@ cik anon..~ yap..:d

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...