Selasa, 18 Januari 2011

~gadis semasa sunsilk part 2.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.you can check it out all my story kat bahagian LABEL and choose as what u wish.

assalamualaikum.


Melda Ahmad


tadi and again, aku tengok Gadis Semasa Sunsilk. korang boleh klik perkataan besar gedabak tu untuk review aku masa mula-mula dulu.


start pukul 5.45 petang je aku asyik-asyik tengok jam kat lappy kakak aku ni. heh, bukannya apa. tapi, aku tunggu, bila nak pukul 6 ni. ceh ceh ceh. bukan nak pergi date ye adik-adik sekalian. tapi aku nak tengok cilita Gadis Semasa Sunsilk tu. uhuk uhuk.


aku teruja nak tengok perjalanan hidup Melda Ahmad dalam cilita tu. aiyoo. haha. part 2 tadi, cian pulak aku tengok dia. kena buli dengan kengkawan. kalau aku jadi dia, dah lama aku pang pang pang. haha. sob,sob,sob. Melda Ahmad baik. tak kijam macam aku. 


mesti korang cakap aku ni entah hapa-hapa entah. ye la, aku baru kenal kot Melda Ahmad. haha, sekarang aku dah boleh bangga sebab aku dah tahu siapa tu Melda Ahmad. 


"i'm proud." 


korang boleh like fan page Melda Ahmad if korang nak. tak rugi pun. 


here I give to you, Melda Ahmad song. Kimia.




enjoy everyone. =)


kalau suka boleh la komen..kita nantikan part 3 next week.

3 ulasan:

myn :) berkata...

thumbss up !
suke suke <3

fathiahRAIHANA berkata...

suka melda ahmad . 2009 dy femes . hehe . lagu putus .. sweet suara dy .. tp tetiba ja dh mendiam ..

nazrul ashraff berkata...

myn~ saya pun suka gak!

raihana~ oh o..haha..bru kenal dy last week..walawei..da ktinggalan rupanya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...