Khamis, 30 Disember 2010

~betrayed after marked.

p/s have a nice day everyone. may allah bless us. wink wink wink.

assalamualaikum.

after marked which is marked adalah buku miss sya 
mr vampire iii & miss sya~hari guru.
miss sya ada beli buku betrayed. hee. i love it ! betrayed is a secuel of marked and no doubt it's great,




 me with my niece, aidilya farzana. hee, seems like she also love betrayed even dia tak pandai eja betrayed. ok, whatever. and again.aku baca novel english. actually, i love it. maybe after this aku boleh buat koleksi aku sendiri and tak payah tunggu miss sya beli.

and still thinking~what kind of english book i wanna read it.....and still think deeply. before forget, maybe korang-korang semua boleh tryin baca gak buku ni. bila aku maksudkan semua, aku memang maksudkan semua orang, sebab these book ( marked and betrayed ) tak la berat sangat jalan cerita dia, and his english boleh je faham. ( haha, even kekadang aku lost je )


by the way~buku ni memang best and after betrayed is Chosen. ahakz. aku akan dapatkan that book. before this aku addicted dekat harry potter series and this time aku dah addicted dekat house of night series.


may allah bless us.



2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

wow best ke weh ? nnti review la about this story. bole aku beli jugak. btw pix your niece yg last tu siyes cute. wonder ko x cute macam die et ? aha :p

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ haha..kurang ajar ! hee.. kejam ny statement. haa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...