Khamis, 9 Januari 2014

Soft Launch of Transformers Expo Malaysia

assalamualaikum dan selamat pagi.

esok pagi around 8 pagi da kena rushing nak ke Wisma Genting, Raja Chulan and kejar bas ke Genting Highland. esok pagi akan ada Launching of Transformers Expo Malaysia yang akan bermula pada 31 Januari 2014 sehingga 16 Februari 2014.


Jadi blogger ni best. kau boleh jumpa macam-macam orang and even Najib pun. memang trang tang tang jumpa depan mata. heh. cant wait for tomorrow. nak jumpa Bumblebee nak jumpa Megatron nak jumpa Optimus Prime nak jumpa starscream and all that. entah dapat jumpa entah tak. HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA. berangan je la kau. paling tak boleh belah bila topik twitter hari tu yang kawan aku timbulkan ialah

"aku harap nanti dapat robot free!"

-,-

tak habis-habis nak berangan kawan aku ni. entry pasal Press Conference Il Divo aku tak buat lagi. hari tu da semangat nak buat entry pastu baru teringat yang skrip Press Conference and segala maklumat da terbawak balik rumah. -,- I'm screwed. kena tunggu balik rumah dulu and then baru boleh cerita dengan lebih lanjut.

k, nak tidur dulu. babai! takut tak bangun pulak esok.  :) selamat tidur semua!


1 ulasan:

herman brunei berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikanmerangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...