Jumaat, 10 Januari 2014

Can you walk on water? can you?

assalamualaikum dan selamat petang :)

well, takde siapa yang boleh jalan atas air melainkan kau ni ada super power ataupun kau ni team X Men yang entah mana-mana dorang datang tu. dulu memang tak boleh jalan atas air, but now! semua orang da boleh jalan atas air. Brought to you by Mach by Hong Leong Bank together with We Are KIX. kinda excited okay dapat berjalan atas air. jom tengok video ni!


Video ni diambil dekat The Square Publika. :) bila tengok video ni, sumpah rasa amazed gila dengan siapa yang boleh fikir macam ni. this is really wow! this is superb! kau bukan sahaja dapat berjalan atas air, tapi kau boleh menari, menyanyi, berbasikal dan apa -apa je la dekat atas tu. pretty excited huh. apa-apa pun, it is all about Hong Leong Bank. feel free to visit their website if you guys want to easy and flexible banking :)

@Mach Hong Leong Bank

till we meet again. babai :)

p/s
cuti semester da bermula!!! ooo yeah :)



1 ulasan:

herman brunei berkata...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikanmerangin.blogspot.co.id

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...