Isnin, 25 Jun 2012

Farewell Party.

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua


Farewell party

semalam aku serta classmates yang lain (tak semua lah) buat majlis perpisahan untuk sahabat kami ni. Dua sahabat yang tak bersama untuk sem 3 ini. huh!  T_T .Panjang dan Mimie.

Panjang insyallah masuk SPA, course MA, 2 haribulan ni. Mimie extend atas sebab masalah kesihatan.

Dan aku, aku nangis sungguh-sungguh!






Entah, sedih kut. Dah setahun setengah aku dengan diaorang.

Mimie dah macam adik aku,sangat weh! Aku pun tak de adik perempuan, so bila ada Mimie boleh lah aku feel macam kakak yang nak kena ada dekat dengan adik perempuan dia. (padahal, aku yang macam budak-budak.)




Jang, aku dah anggap macam abang aku. Abang kat sini. Sungguhlah, tang aku semangat nak tempuh lagi setahun setengah kat Pilah bumi nan permai (semedang semua kedai tutup ikut office hour), ada je yang nak blah.



Anyway, aku doakan yang terbaik untuk diaorang. Aku faham situasi korang, just aku tak dapat tahan bila kena hadap situasi macam ni. (konos gila)

Aku harap kitaorang akan jumpa lagi. ^.^ sangat-sangat sedih bila nak pisah dengan korang. :( bukan senang lepas ni nak jumpa. and right now I am feel really sob sobing.

and to Jang,

aku tak sangka durian yang aku dapat tu hadiah last dari kau.



dari kiri depan      : panjang, amir, selar
             tengah     : jazz, nik, ai
            belakang  : matan


1400
UiTM Kuala Pilah
by @SyazaAthirah

1 ulasan:

syAzAnA berkata...

takpe. kenangan tu tetap ada. sweet kan? :)


eh, syaz follow sini. menarik!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...