Sabtu, 19 Mei 2012

relax

assalamualaikum wbt dan selamat petang buat semua.

disebabkan aku sekarang menjadi fasilitator untuk pendaftaran pelajar baru asasi batch ke 8, maka kekdahnya ai sangat busy la uolls nak update belog.

dengan kelajuan internet bagaikan hidup segan mati tak mahu, tapi tak nak mati-mati jugak, memang lagi lambab la proses meng-hupdate belog terchinta ini.

so far memang penat gilak weh! kaki aku dah melecet bagai. =.=' tiver je kan. kesan gigitan cinta pacat dari  genting highland makin membuatkan aku nak tampar kaki aku dengan kelajuan cahaya. kaki aku gatal jak dan ada benda pelik di kaki ku yang comel ini.

arghh!

kalau aku nak jerit, memang da lama aku jerit. *drama sangat*

sekarang pun mata dah berat gilak. tengah tunggu nak pejam and hayati mimpi-mimpi indah sambil melayari bahtera mimpi tanpa dinodai oleh mimpi-mimpi aneh lagi menjijikkan. *sastera sangat*

btw, aku tabik sangat dekat ketua fasi aku sebab dia jalankan tugas dengan sangat hebat. sangat bagus. sangat superb. sangat awesome. sangat coolio.

tabik sprink doink toink dekat dia. dia memang Iron Lady bagaikan si legend Addin Shah si budak Tunas. aku kagum dengan segala keputusan yang ketua fasi aku buat. at the same time dia mampu bertenang and tak marah anak-anak buah dia.

ciri-ciri seperti itu kekdahnya takde dalam diri ai. aku kalau ngantuk sikit, tak lama lepas tu da mula rasa nak putus asa and buat tak kisah je. haha. *that's me!*

ya!

aku harus mencari jalan bagai mana ingin bertenang dan sentiasa tidak gelabah. heh.

aku malas nak taip lagi sebenarnya. banyak lagi actually entry bertangguh aku. entry Awana Genting tak siap lagi. entry Ahmad Idham pun tak buat lagi. aiyoo. this is just killin me. heh..

okay! nak tidur dulu. selamat malam semua.






3 ulasan:

Rozuan Ismail berkata...

pergh, title fasi skang.

untung sgtlah bila byk idea nak buat entry cuma tggu masa free je

Nowa Buddin berkata...

wuu, jadi fasi kat mane?

syaza nazura. berkata...

Dengar cerita kau dah jumpa si dia dah. Jangan buli dia ya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...