Jumaat, 20 April 2012

~ natural

assalamualaikum



dari kiri ialah Aidilya, Sara dan juga Adriana. comel je kan?? haha. aku rasa gambar ni di amik masa bezday Riana yang ke 4 masa 16 April 2012 hari tu. aku malangnya ada dekat UPM, jadi tak dapat nak join bezday party Riana. sob3x.

Riana yang pakai baju merah. ceria nak mampus. haha. ye la, budak kecik2, memang takde masalah dalam pikiran diorang. semua pikir nak makan, main, berak, kencing je. bila dah besar sikit baru la tahu erti tanggungjawab itu.

aku nak cerita panjang2 pun, aku tak tahu nak cerita apa sebab aku takde pun kat bezday party tu. heh. tapi, apa yang aku pasti ianya dipenuhi dengan makanan dan kek serta air berbusa yang sangat sedap. T_T nak jugak. :(



and another picture from them. oooooooo, aku pasti kek itu sangat sedap lagi lazat. yum3x. *motif nak yum3x?? haha, padahal bukannya kau ada dekat Klang pun masa tu. cis*

till then. nak chow dulu. banyak lagi entry yang tak bertaip. even Wildlife Charity pun tak bertaip lagi. kekeke. malasnya nak taip! okay. babai.

siapa2 yang suka baca novel, mini novel or cerpen, boleh klik di sini

@7 street writers

dan siapa2 yang tahi twitter, boleh klik sini

@IncheVampire

lets tweet tweeple.

kave down, 03.29 pm.Friday. 20 April 2012

1 ulasan:

syakey berkata...

amboih sakan tiup lilin semua skali XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...