Ahad, 11 Mac 2012

~ forever alone.

assalamualaikum.

aku kenal forever alon dekat grup Telor. masa tu umur aku baru 16 tahun. sekarang? dah 18 tahun. almost two years aku kenal Forever Alone. masa tu forever alone tak berapa femes sangat. masa tu, aku tak pasti pulak 9gag dah ada ke belum.

tapi masa tu bila tengok animasi Forever Alone dekat belog telor memang rasa lawak nak mati. tergelak terguling-guling macam apa je. haha. kat duit, piramid, semua ada Forever Alone.



yang ni memang forever alone gila nak mati. tapi kan, se forever alone aku pun, takde la aku sesadis ini. bwahaha. bangang betul Forever Alone ni. ni tak kira kalau yang amik gambar sorang-sorang. ada je. gila menyedihkan.

bagi aku la. aku tak Forever Alone sangat sebab aku still have my emak, still have my ayah. still have my kakak. still have Allah. still have Kak Meema. still have Haiza, Naqi, Haidhar, Gee Gee, Pika and sesapa lagi yang aku rapat la. harus lah jugak aku still ada Syaza, Remy, Dyad dan sekutu-sekutu zaman sekolah.

argh!!!!!!!!!!!!! rindu sudah zaman sekolah. zaman sekolah dulu memang terbaik dari zaman dan Forever Alone tu tak terasa sangat. haha.

gtg. babai. adakah anda forever alone?? heee. ending yang aneh

1 ulasan:

syakey berkata...

zaman skolah takde mungkin nak forever alone. rindu zaman skolah jugak @_@

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...