Khamis, 26 Januari 2012

~ birthday prank

assalamualaikum dan salam kek buat semua.



ini kek. yum3x. sedap.



ni pulak mastermind di sebalik semua kejadian. this is Haidhar. Haidhar di bilik sidai baju. heh.



ini pulak mangsa terkejutnya. jeng jeng jeng. siapakah ittew??



tadaa!!! hari jadi Aizat!!!!!!!!!! heh. actually event birthday ni dah lama and aku terlupa je nak buat entry pasal ni. heh.lebih kepada malas sebenarnya. Aizat ni rumate aku. rumate aku ada 6 orang termasuk aku la. which is Haidhar, Acap, Faris, Mizan, Aku dan birthday boy,,, Aizat.



si Aizat ni memamg tak sempat nak pakai baju weh sebab budak2 lain dah girang semacam nak makan kek. Aizat is quite lucky actually sebab dia punya birthday, SATU-SATUNYA BIRTHDAY YANG TAKDE KES TEPUNG DAN BENDALIR GELI GELIMAT.

memang patut la kau gelak suka weh. ==' haha. just tell, semua birthday selalu memang ngeri dan sadis. birthday Wan dorang bagi air apa entah. birthday si Syahmi dorang main pukul-pukul bantal pulak. isk, isk, isk.


ni pulak ahli-ahli si c402. dari kiri is Acap, Haidhar, Faris, Mizan, Aizat dan aku. riang ria ahli bilik. after this, aktiviti c402 ialah gotong royong bilik.


ni pulak , keseluruhan budak2 aras aku. semua tunjuk muka teruja sebab nak makan kek. kekeke. tapi ada jugak yang takde kat dalam gambar ni.


untuk Aizat, Happy belated birthday and May Allah bless you always. semoga sukses selalu!!!

kave down
1921
evening.

2 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

ughhh.. kek!!! besnye.. ni x sabar nak besday ni.


*padahal baru bulan 1*

Ain SSB berkata...

Ceyhh suprisee! (Siap suap menyuap lagi tuuuu. haha)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...