Selasa, 27 Disember 2011

~ majlis pertunangan.

assalamualaikum

pada 25 Disember 2011, ada majlis pertunangan berlangsung dekat rumah makcik aku. heh. padahal rumah tu depan rumah aku je. actually, sepupu aku yang bertunang! she's almost 23 and hopefully she will be happy with her future husband. dulu aku dengan dia ni main sama-sama je la kot. tapi sekarang dia dah nak bertunnag. memang sangat maju jaya.

jom tengok gambar!


baju tunang sangat cantik uolzz! heh. pelamin dia pun kerlass jugak. dengan bunga segala bagai. sepupu aku ni namanya Mira. by the way, entah kenapa, hari tu masa aku amik gambar dia, muka dia macam Selena Gomez sikit. hehe.


ni pulak sesi main laga2 pipi bersama bakal ibu mertua. 


yang pink merah-merah itu adalah dari pihak lelaki and yang biru pulak dari pihak perempuan. aku pun tak pasti ada berapa dulang berbalas pada hari kejadian.


salah satu dulang dari pihak lelaki.


yang ni pun dari pihak lelaki juga.


yang ni pulak dari pihak perempuan. set dashing!


dan agar-agar yang menyelerakan juga. hee. 


masing-masing tak nak lepaskan peluang amik gambar dengan pengantin tunang orang itu. haha. actually, semua sepupu aku memang gila amik gambar. jadi, pantang ada kamera, semua mulalah meroyan nak bergambar.



kek secret recipe yang sangat menyelerakan tekak uolzz!



dan!!!!!!!!!!!! inilah tunang sepupu aku tu bersama pakcik kitorang. haha. aku rasa dia ni takut gilak weh dengan bapak sepupu aku. amik gambar pun terkepit-kepit. tak tahulah takut ke segan ke apa ke. hehe. apa-apa pun, best of luck to both of you.


to Mira, selamat bertunang dan selamat bakal berkahwin juga!!!!!!!!!! hehe.



okay, got to go. nak sambung baca Mader. apa-apa pun, sila doakan aku jugak nak hadap final semester 2 kames ni.

kalau suka boleh tekan button like dan button share juga. terima kasih!







2 ulasan:

sYiRa LoKMaN berkata...

na sibuk at sini!..hehe..selamat btunang Mira..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@syira ~ dia sangat happy! heee../

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...