Sabtu, 10 Disember 2011

~ game paling susah nak main!

assalamualaikum.




gigih aku main satu game ni. game ni pasal lari pecut 100 meter je. korang kena tekan huruf Q,W,O dan juga P untuk atlit kat atas tu lari.


tapi MasyaAllah. payah gilak weh! heh. game kat atas ni bukan game untuk siapa masa paling pantas menuju ke garisan penamat tapi berapa jauh korang boleh berlari. game paling aneh dan paling pelik pernah aku main. 




apa-apa pun, ni aku punya result.



aku bukan gamerz yang tegar. jadi, hanya itu yang aku mampu capai. bwahaha. just 27.5 meter jak.  cuba la korang main. sure berlecak ketiak korang weh. kalau nak main, just right klik link kat bawah ni.


enjoy! gtg, nak solat isya' dulu dan lepas tu kena buat commersial break! tehee. goodluck semua!! nanti kongsi-kongsi la ye berapa jauh korang berlari. heh. babai!

6 ulasan:

cik hijau purple VS nur faie berkata...

" everyone is a winner "

~ so , boleh try lagi , hu3 ,

nina berkata...

bapak susah nak main. = =

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@cik ~ memang boleh try banyak kali

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@nina ~ kan??? haha.

Si DauN CeRi berkata...

wa tak pernah terer main game. asal main game je tak menang, asal tak menang je main game. hahah!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah berkata...

@ceri ~ haha. tu namanya takde bakat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...