Jumaat, 8 Julai 2011

~ yeay! aesya memang best!

assalamualaikum.

blog aku dah berubah! haha. semuanya atas jasa Aesya Zealous yang aku tabik doink toink sampai ke langit :)

thanks to Aesya yang ubah blog aku jadi makin cun! hehe. korang kenal tak siapa Aesya ni?? jom klik blog dia. 

aesya zealous 


klik jangan tak klik!!!!!!!!!!!!!!

aku tak ingat macam mana aku boleh jumpa blog dia. tapi aku dah target yang blog dia tahap cipan gelak punya macam blog Heidi. <-- aku adore gila blog ni. haha.

siapa yang kenal Heidi, mungkin korang patut bukak blog Aesya sebab aku rasa blog dua orang ni takde beza pun. semua cerita pasal doodle and kartun and it's really nice.

aku selalunya gelak sampai terguling2 la bila bukak blog Aesya ni. paper pun, thanks to Aesya yang design blog aku. ni yang sayang lebih ni! haha. and aku shock jugak bila tahu yang dia orang Klang gak macam aku!


aku dah terkujat macam apa je bila tahu. dia sekarang tengah praktikal kat HUKM and sama tempat dengan Fatin Liyana. bezanya , dia tak dapat jumpa si FL lagi la. 


hee. haru dan sadis. okay la, aku nak study mathematic dulu. esok kelas pukul 8 pagi. chow cin cau. 


;)

siapa tak klik link blog aesya kat atas tadi, aku gigit korang! 

8 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Blog lawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DD Hahahah xD

vampire and his lady berkata...

@syaza ~ blog ko pn lawa la!

Amanie Ashraff berkata...

blog aku gak yg bururk :|

AesyaZealous berkata...

okey la kan..heee

vampire and his lady berkata...

@amanie~ blog ko okay la!

vampire and his lady berkata...

@aesya ~ sgt okey tw! haha

syaza nazura. berkata...

haha, blog aku tak lawaaaaa, tunggu lepas spm nanti aku buat lawa-lawa. xD

vampire and his lady berkata...

@syaza~blog ko lawa! aku adore gila. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...