Selasa, 5 Julai 2011

~ mana lagi comel??? sakit kepala. haha.

assalamualaikum.

tadi aku baca kat blog cik epal pasal Adam Aisy. okay. not bad la jugak nephew si pakwe dia tu. ehem2. aku pun nak umumkan, niece vampire pun cun jugak tau! ( amboi ~~ dah nak part riak la pulak. haha )



ni adam aisy. da macam nama retis la pulak. comel kan?? nak aje aku gigit. haha. ni la gambar budak kecik yang cik epal post kat blog dia. sekarang aku nak post niece aku pulak. ( dah macam apa la pulak ni. =,=' )


yang belah kiri, Sara Emily. yang belah kanan, Adriana.


ni pulak aidilya.



adriana and sara emily. last year if not mistaken. sekarang umur sara dah 4 tahun and umur adriana dah 3 tahun. model of the year. =,=' model la sangat kan.



korea?? no! haha.ni adriana masa kecik2. i like her hair. cik epal, tanya your pakwe, nephew dia nak ngorat tak???

and final picture. jeng jeng jeng.



aku rasa macam old time picture zaman china dolu2. haha. apa ke benda aku post gambar bebudak kecik orang lain punya. eceh wah. aku nak post gak gambar aku masa kecik2. haha.



bwahaha.iklan colgate ye adik2. kau pandai buat masa kau kecik2?? haha. masa kecik2 mesti tahu gigit je la kan korang ni. isk2 ( geleng2 kepala ) korang ada pic niece or nephew or pic korang sendiri masa kecik2?? post la kat blog and past url korang sekali kat bahagian komen. boleh je aku baca buat santapan minda.

=,=' <-- santapan minda?? hari ni post gambar bebudak je. malas aku nak membebel.




aku rasa masa aku kecik2, aku pun caring jugak macam ni! haha


10 ulasan:

Iffah Afeefah berkata...

haha

best tang gg tu

naz & sya berkata...

@iffah ~ haha. no komen about the teeth

fathiahRAIHANA berkata...

uish . lama gila dah tak singgah cnie taww . hihi ^^

comel je budak pmpuan yg pkai gaun pinktuuu . saye pom ade jugak gaun cmtu dlu .
skrg kalo pkai gaun mau kne lempanggg free je ngn abah . hee ~

naz & sya berkata...

@ raihana ~ haha... x kan la nak pakai.. rolling eyes..

fiq. berkata...

woh, ramainye, n cute miut lar,,,

naz & sya berkata...

@fiq ~ haha.. mmg kiut ;)

Heidi Shafiq berkata...

aku lg comel kot.. klu aku letak gmbr aku mase kecik kat blog confirm sume gadis pengsan.. hahaha..

naz & sya berkata...

@heidi ~ perhh.. haha.. nak muntah aku..

AesyaZealous berkata...

apesal sume comel2??rase nk lempang je semua..aahhahahahaha!!!

naz & sya berkata...

@aesya ~ haha.. ganas giler!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...