Isnin, 27 Jun 2011

~ library.

assalamualaikum.

aku memang suka buku. jadi takde masalah untuk aku habiskan 500 pages dalam masa satu hari. aku suka datang kat kedai buku. sebab kat kedai buku aku boleh baca buku free!

haha.

aku suka melepak ada la dalam 2 hingga 3 jam kat kedai buku dari lepak kat kedai makan. bukan aku je, The Lady pun sama jugak. selalu kitorang akan buat kerja berfaedah bila masa cuti and tahap bosan gajah tak tahu nak buat apa kat rumah la.

aku suka lepak kat library jugak. sebab kat situ ada peace dia. kat situ ada bau buku yang aku suka. feel fresh you know. tapi sekarang, motif utama aku datang kat library UPM ni sebab aku nak online.

haha. sadis. tak membangun. kejam. dan entah paper.

kat library UPM boleh online free. ( rolling eyes ) and of course la aku boleh update blog aku. untuk facebook and twitter, aku just hu-ha-hu-ha-macam gitu je. and of course la aku kena up to date dengan dunia blog. kannnn??

tadi aku ada test english. soalan dia a little bit confusing bagi aku. entah la ( angkat bahu ) aku memang broken english jadi memang betul la kot soalan dia macam entah paper bagi aku. tapi bagi orang lain, soalan tu maybe macam soalan kidergarden, kannn? <-- again. why I'm using this word? scary and weird. and weird square.

kejap lagi pukul 2, ada lab bio. experiment pasal apa pun tak tahu sebab malam tadi rushing dengan kelas BI yang di buat oleh Prof haidhar. Prof la sangat kan. ( jelir lidah ) haha. pastu buat back up revision untuk biology punya class.

again ( perlu ke kau memberitahu kepada seantero dunia wahai vampire? annoying gila okey ) <-- konflik. aku memang suka cakap sesorang bila perlu. that what we call crazy.

haha. aku kutuk diri aku. lagi sengal. okey la, chow dulu. preparing untuk solat zuhur. have a good day semua.

6 ulasan:

mocha~ berkata...

BAU buku.. sama!

Amanie Ashraff berkata...

haha aku ingat aku je suka ckp sorang2 dgn diri sendiri

Rizwan Ewan berkata...

=) suka buku? sama la..haha~

naz & sya berkata...

@mocha ~ yeay! bau buku mmg best..!!

naz & sya berkata...

@amanie ~ aku rasa semua org cakap dengan diri sendiri..

naz & sya berkata...

@rizwan ` semestinya ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...