Ahad, 5 Jun 2011

~ lepas asar jejak uni balik.

assalamualaikum.


lepas asar ni aku jejak balik UPM. maybe lepas ni aku kena jarang balik sikit kat Klang terchenta ni sebab aku rasa, segala esaimen aku memang sungguh2 takde progression. tak bergerak. statik. duduk diam.






aku study math je. tu pun sebab best! kalau tak best da lama aku tidur je tak gerak2. kalau kat hostel, sekarang ni masa untuk aku study! haha. bajet bagus pulak aku ni. sebab pagi ialah masa untuk tidur. tengah hari masa untuk study. petang masa untuk jejalan kat bukit ekspo. malam masa untuk study balik. apa ke hal aku nak cerita benda ni kat korang? hee. 








aku rasa sabtu and ahad pagi, kolej 13 tu memang sunyi sepi macam tanah perkuburan cina. takde life. pintu hostel semua tertutup. cuba masa malam. selagi jarum jam tak cecah pukul 3 pagi, selagi tu bunyi Dota, CS dan segala bagai game akan memekak. time malam tu, Kolej 13 baru hidup macam Pasar Malam Jumaat yang dibuat secara besar-besaran kat Stadium Shah Alam. okey, sungguh hiperbola.






petang ni around 6 maybe aku dah sampai bilik aku. lepas solat asar,terus gerak pergi Bukit Ekspo. yang pasti petang ni Bukit Ekspo mesti kosong tak berorang. kalau ada pun mesti foreigner yang suka sangat jog kat situ sampai berlecak ketiak dorang. #larikkk.






aku rasa roomates aku si Yusry, Raja, Ziad and Syakir mesti tengah lepak dalam bilik. dorang mungkin melakukan aktiviti ini masa aku sampai petang ni,


- dengar lagu kuat2 dari speaker laptop.


-online facebook sambil tersengih sorang2.


-tengah tidur.


-tengah lipat baju


-tengah buat esaimen.


- ataupun roomates lain datang bilik kitorang. ( tapi benda ni jarang la sebab kitorang lagi suka lepak reramai kat bilik B401 sampai tengah malam. )








malam ni aku nak pinjam lab report bio si Syakir untuk siapkan discussion dengan conclusion. aku punya lab report bantai tertinggal kat hostel pulak. haha. tapi aku rasa, kalau aku bawak balik lab report bio tu, aku bukan buat pun. aku ni dah la buta sikit dalam menilai discussion and conclusion tu. 






zamir tu kata nak bagi lab report dia masa aku kat sem 2 nanti. aku tunggu ni weh. kau tak bagi aku kejar kau keliling UPM tu. :P aku nak kemas2 barang dulu. till we meet again. bye!









12 ulasan:

senyumSOYA berkata...

junior ni.. buli2~ hehehe.. dak ASPER ek? welcome to UPM..(^^!

naz & sya berkata...

@senyum ~ a'ah. haha..

man yusoef berkata...

pegh study upm skrg..semua yg study kat upm hensem2...haha

naz & sya berkata...

@man ~ haha// apa maksud kau?

Tanpa Nama berkata...

It's remarkable designed for me to have a web page, which is beneficial designed for my knowledge. thanks admin
Also visit my site ... earnonlinesite.net

Tanpa Nama berkata...

You rеally mаκе it seеm so eаsy
ωith your presеntаtіon but I find this topic tο be really ѕomething that I
think I wоulԁ never undeгѕtand.
It seems too cοmplex and eхtгemelу broaԁ for me.
I'm looking forward for your next post, I'll tгy to gеt the hang οf it!
Feel free to surf my weblog : bet at home

Tanpa Nama berkata...

Mу brоtheг suggеѕted I mіght liκе this blog.
He wаѕ οnce tοtallу гight.
Thiѕ publish tгulу maԁе mу day.
Υou cаn not imagine ѕіmρly
how а lot tіme I had spent for this infoгmаtion!
Thаnkѕ!
Feel free to surf my website : ebusinessopportunities.net

Tanpa Nama berkata...

Grеetіngs! I know this is somеwhat оff toρiс but I was wondering ωhiсh
blog platfoгm are you using foг this
sіte? I'm getting tired of Wordpress because I've had problems ωіth hаckers and Ӏ'm looking at options for another platform. I would be great if you could point me in the direction of a good platform.
Feel free to visit my page - Online Dating

Tanpa Nama berkata...

Hi there! I simply wiѕh tο offer уou a big thumbs up for youг excellеnt іnformatіon уou hаvе gοt
right herе on thiѕ ρoѕt.
I am сoming back to youг blοg for more soon.
my page :: easymoneyinfo.net

Tanpa Nama berkata...

Thіs paragrаph іs in fact a good one it helps nеω internet viewerѕ, who аre ωіshing for bloggіng.
Feel free to visit my weblog Registry Cleaners

Tanpa Nama berkata...

When Ӏ initiallу commenteԁ I сlicked the "Notify me when new comments are added" cheсκbox and
now each time а cοmment is added I get four emailѕ wіth the ѕamе cοmmеnt.
Ιs theгe any wаy you can rеmove ρeοple from thаt sеrvice?

Thank you!
Feel free to surf my blog : Sok Noni

Tanpa Nama berkata...

If some one ωishes exρeгt vіew concerning running a blog then i propοse him/her to ρаy a
visit thiѕ web sіte, Κeep up the fаstiԁious
work.
My web-site :: seo Service

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...