Rabu, 8 Jun 2011

~ full & pack untuk esok.

assalamualaikum.

full dan pack untuk hari esok. esok kelas aku totally full macam sardin. esok ada kelas Aljabar, Tuto Biologi, Tuto Kimia and petangnya ada pulak Lab Fizik. mintak2 esok petang takde lab fizik sebab selalunya 2 minggu sekali kitorang jejak Lab Fizik tu. 

aku baru study Imaginary Number and kena  tukar kepada Trigonometric Form.untuk soalan awal2 aku boleh tahan lagi tapi bila masuk soalan mengarut dan mencabar kepala otak aku, aku hanya nampak katil dan bantal je.

kejap lagi aku nak study untuk Bio and Kimia pulak. lagi 2 minggu exam weh!! lagi 2 minggu! dah tak lama lagi tu. zzz. and aku pun masih lagi berfoya-foya macam apa je. sabtu ni aku nak pergi Mid Valley Megamall untuk sambung misi berfoya-foya aku. haha. takde la. sabtu ni aku nak pergi Mid sebab aku nak beli barang sikit dengan Pakis. benda ni untuk exam aku jugak. kalau takde benda ni mahu terbalik exam math aku.

buku pun tak beli lagi. buku harga mahal macam apa je. buku teks fizik aku je dah 100 hinggit!! tu belum lagi untuk Kimia lagi. =,=' untuk ilmu aku sanggup ;) nasib baik ada book plan.

esok kan, si Jaris kata dia nak bangunkan kitorang untuk solat subuh. =,=' sesuatu yang aku tak percaya sungguh.baik aku kunci jam siap2 kat fon sebab kalau si jaris tu yang kata nak kejutkan, memang aku rasa kitoranag semua missed subuh esok. haha. kejam pulak aku kutuk dia. 

tak la, mungkin kitorang semua dapat bersolat subuh di Surau Orion untuk pagi esok. baik korang semua doakan aku dan roomates aku agar dapat celik untuk pagi esok. esok ada 2 kemungkinan je. sama ada jaris dapat melakukan tugasnya atau kitorang missed subuh. =,='

aku nak chow dulu. ;) bye korang! will miss big time la kat korang ;) aku nak study Bio dulu sebelum lepak dengan Kimia. tapi aku rasa aku kena lepak kat Black Hole dulu sebelum melakukan semua urusan. 

May Allah Bless :) * berapa kali aku senyum ni?*  setiap kali study bio, Dr ARK akan tanya, do you believe that world is create by itself?

11 ulasan:

MOCHA FLAVOUR~~ berkata...

gudluck!

Orang Kampung berkata...

sibuknya hng la ni.. hihi

Amanie Ashraff berkata...

uish bz ngalahkan wakil rakyat kampung pinang sebatang

PendekarPetai berkata...

gudluck wehhh!!!!

naz & sya berkata...

@mocha ~ thanks!!!!!!!!!

naz & sya berkata...

@mizi ~ aku kan dto' bandar UPM> haha

naz & sya berkata...

@amanie ~ nama kampung tak sedap doe! haha

naz & sya berkata...

@amanie ~ nama kampung tak sedap doe! haha

naz & sya berkata...

@petai ~ thnks!!

zaMir berkata...

aku benci bookplan...huhuhu...bukannya ade jual kat koperasi pun...klau ade pun mgkin lg mhal drpd yg kat flet ikan tu,...

naz & sya berkata...

zamir ~ mmg mahal pun!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...