Khamis, 5 Mei 2011

~ keluarga vampire gamak suka main conteng-conteng.

assalamualaikum.


Inche Vampire I a.k.a Inche Ameer Ashraf Bin Suriani godek-godek paint pagi tadi and ooo amm gee. dia lukis lagi gempak la dari aku punya. haha. 


mula-mula aku lukis ni untuk dia and kengkawan.



haha, bukan senang tau aku nak cakap I Love You dekat kengkawan. and then bila aku online petang tadi, dia ada tag aku gambar. hee.


haha, walawei! gempak gila kot! and dia tulis description bawah tu, 

" nazrul ashraff, khas buatmu .. haha. i love you.. haha.."

T_T

terharu. hehe.

 berapa banyak daa gelak kat situ. and nothin more to say, sangat gempak la! and dia ada lukis lagi satu gambar.


hoho. smart kan? wiiii. keluarga vampire are great! nak makan dulu, okbai. jap! header kat atas tu smart tak? ke kena tukar? aku lukis guna Paint. haha. tu yang huduh gila tu. tapi kenapa Ameer lukis guna paint lawa pulak ek? haha, ni memang nak kena berguru la. 

ok chow

10 ulasan:

Ija AppLe :) berkata...

header 2 da semat,,
xyah tkr la.. :)

Inche Vampire berkata...

@ija ~ terima kasih! :)

k e y r i berkata...

aku rase cam gune adobe illustrator je.. haha header hang cutelah.. hahaha

Izbeta Shyah berkata...

pergh, header kau asal smart sangat, rasa terganggu gugat lah pulak. ahaha. ceh wah, main paint, kreatif betol korang ni. jangan lupa set format PNG, baru tampak lebih kemas.

Si DauN CeRi berkata...

wowww.. perubahan drastik ni gamaknye.. hehe

award utk blog ni..

http://dakkcique.blogspot.com/2011/05/one-lovely-blog-award.html

kalau dah dapat takpe lah,..tak perlu buat byk kali.. btw, header tu mcm ade unsur cute sket.. hehe

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ bwahaha. aku pun tak tahu dia tu tipu ke betul3x.. btw, sama2 :)

Inche Vampire berkata...

@izbeta ~ menatang apa la pulak tu? haha..

Inche Vampire berkata...

@ceri ~ wahaha..ada hadiah ea? ok!

mcm ni lah berkata...

wahhh enjoy nye melukis,. i follow you

Inche Vampire berkata...

@mcm ~ sama2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...