Khamis, 5 Mei 2011

~ day three : 10 things you hate.

assalamualaikum.


kita kembali ke rancangan 10 days challenge in my life. haha. macam kena survive gamak je. hari ni, day three, which is.



nombor 1.

aku paling tak suka dengan line streamyx kat rumah aku. grr. bengkek gila kot! rasa macam nak sepuk-sepuk je kasi hancur. asik2 line netnya putus. what the beach is goin on ?? atoi, atoi, atoi.

kalau tengok youtube lagi haru, huuu. macam tunggu 4897678 juta tahun akan datang baru boleh tengok. grr.


nombor 2.

tak suka dengan pompuan cengeng. asik2 nangis, asik nangis. lain kali sila letak tisu banyak2 dalam kornea korang. ingat cun ke apa bila asik2 nangis, asik nangis.

nombor 3.

tak suka dengan orang berlagak & poyo & berlagak & poyo.

family aku selalu cakap yang aku ni berlagak. =,=' haha. okies. i'll take that as a compliment. tapi kalau family aku pun dah kata aku ni budak berlagak, lepas tu aku jumpa pulak budak lagi, lagi,lagi,lagi berlagak, maknanya budak tu amat hyper senget benget lagi berlagak la kan?

aku rasa dunia blogger ni banyak je yang berlagak. haha. tengok dari cara penulisan pun dah tahu. tapi tu hak dorang.sekati lerrr. tak nak masuk campor. :P



nombor 4.

aku benci fon aku. grr. bateri cepat habis. tu memang stok nak baling anjing la. tapi kan, kalau aku baling anjing pun, aku rasa anjing tu buat bodoh je. anjing pun tak selera tengok fon aku. :(

nombor 5.

aku tak suka dengan orang yang habiskan stok ayam goreng yang mak aku masakkan untuk aku. grrr, kalau mak aku goreng ayam, memang aku kena sorokkan dulu ayam goreng tu. kalau tak sorokkan,  tengok2 ada orang cakap,


nombor 6. 

aku tak suka dengan orang yang suka sangat carik gadoh. what a looser. and kawan yang kuat membebel. always cakap dan cakap dan cakap macam seolah-olah dia yang betul. tak pikir pasal perasaan orang lain. jerk gila. tak sedar yang dia tu like a ......

sila habiskan ayat di atas dengan kosa kata paling manis ....

nombor 7.

benci dengan notification kat facebook. grr, Mark ni la kan. dulu facebook lembab gila. 

nombor 8.

benci dengan orang yang bawak motor lembab gila. dah la bawak lembab, lepas tu buat jalan tu macam yayasan ayah-ayah dan keturunnan anda yang punya. kalau yang tak boleh belah, siap boleh bantai borak dengan kawan dia pastu buat double line kat atas jalan tu. grr. murka weh, murka ni! hee.

nombor 9.

tak suka dengan orang yang suka guna gambar palsu kat facebook. pikir gempak la? macam entah paper la. :P looser gila.

nombor 10.

aku benci dengan bebudak bahas SKI. sangat tak suka. alaaa, dorang pun tak suka aku, buat apa aku nak suka diorang.


ok, selesai sudah day three. heh. susah gak buat benda ni. berpusing kepala otak aku pikir, benda apa yang aku benci ea? grr. ye la, aku ni kan baik. haha. gila puji diri snediri. geli gila. 

ok chow dulu. eh jap! dorang kata esok dah boleh semak UPU ea? maknanya 12 tengah malam ni la kan? hee. ok bai.

12 ulasan:

k e y r i berkata...

hahaha pasal ayam gorang pon nak bom gak ke? wakakaka goreng la sendirik! :P
weyh, kalau ko annoyed ngan noti kat facebook, ko leh kurang kan la.. bace ni;

CARA KURANGKAN NOTI FB YG ANNOYING!

:)

Eyka berkata...

hahaa..comeyy je yg pasl aym gorng 2..eyka pon perngai macam 2..biarr la jnji dapat ayam semuaa satu bekas..memng keji..hee=.="

Nurul Afifah berkata...

bhahahahha..aku nye simple .. >.<

cik nurussalwa berkata...

ape salahnye suke nangis?? * (T___T) *
see~ kan dah emo.. huhu

ayam goreng~! sape la tukang perabih tu?

anda berlagak???
ye ke? mcm x je..

Inche Vampire berkata...

@keyri ~ aku tak pandai masak!

Inche Vampire berkata...

@eyka ~ haha..menjadi keji sebab ayam goreng.

Inche Vampire berkata...

@nurul afifah ~ haha..simple nanti tak best pulak..

Inche Vampire berkata...

@cik salwa ~ haha.alamak..inche sayang kamu takde kat sini.. haha.. ayam goreng tu?haha... no comment..

berlagak? angkat bahu..

Farah Nordin berkata...

Hari Hari makan ayam sampai stok ayam Takde ;)

Inche Vampire berkata...

@farah ~ haha.. yum3x..

♥ Nurulz Sabeeha ♥ berkata...

haha :)
kenape perempuan umur nye panjang..

sebab
perempuan yang suke nangis..
My teacher say it to me :)

Inche Vampire berkata...

@sabeeha ~ ea? baru tahu.. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...