Isnin, 18 April 2011

~ today is a tired day

assalamualaikum.





hai korang ;) mula2 kita smile dulu. hee. ok, hari ni sangat laaa penat. semalam memang la aku kelam tak online. online pun sekejap je sebab kat rumah ada party hari jadi. takkan la aku nak online padahal orang lain tengah berpeluh sakan macam banjir kilat kat badan.


bila malam, kemas sana sini, aku nak rushing kena untuk mengajar budak form 2, mathematic. oooo. nasib baik la just algebraic expression. phew. kesat dahi kejap. tajuk yang senang lagi la untuk diterangkan. tapi bila masuk tajuk Loci sure berterabur segala ajaran aku. ha-ha. sangat sesat.




untuk segmen : blogger di zaman sekolah. perghh. kejam la pulak aku ni. tak update langsung. sadis betul. ok, guys. i'm so sorry sebab haprak gajah tak update langsung about segmen semalam. it's just. ooo, i'm so tired and it's really killin me. ;( sorry ok. hee.


masuk hari ni, pergi hospital kejap jenguk bestie. and hari ni dia out. so, aku with other partner which is Diyana & Qama gerak naik kereta diyana pergi hospital.


-sangat panas bila masuk part tengah hari =,='


-jem masa peak hour. ooooo.


-tak jumpa park. =,=' aku rasa normal la kot masa waktu melawat kat hospital.


and for god sake. nasib baik la bestie aku tu masuk kat tingkat 2 je. tak payah susah2 naik lif. naik tangga lagi cepat! ;) bersukan amalam mulia. haha. naik tangga tu kira bersukan dan beriadah mesra la tu :)


so, aku try to update segmen. tapi tengok la dulu macam mana. malam ni aku nak pergi mengajar lagi. sheshh. damn tired. zzz. k la guys. bai! have a nice day by the way. :D


oh lupa pulak. congratulation kepada daddy aku and mizi coz dapat top 3 assignment kat UBM. haha. profesor taufiq helios tu la beria-ia suruh aku bukak belog UBM malam tadi masa mesej dengan dia. ok sekian :P


siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest




4 ulasan:

Orang Kampung berkata...

nama aku di seru.. hahaha..

Shairazi Saidin berkata...

Daddy bangga dengan mu! HAHAHA.

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mizi ~ haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@daddy ~ ok, ayat geli. bwahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...