Jumaat, 15 April 2011

~ segmen : i love my belog

assalamualaikum.


ok, entry ke 3 untuk hari ni. semua pasal blogger lain. heh. boleh la labu.





@segmen


oh, ada soalan. 


kalau google crash tetiba and belog korang hilang selama-lamanya!


ooooooooooo. memula aku cakap, 


"what the fish!"


of course mula2 aku maki tahap gila tak boleh kira lepas tu hentak2 kaki sambil merepek depan kakak aku. damn aku kejam gila. haha. weh! belog is my life ok! and twitter second and facebook is third. belah kau facebook! bwahaha.


kalau takde belog, 


"i believe I can die."


amacam? haha. berfalsafah betul aku hari ni. :P kalau belog aku hilang, kat mana lagi aku nak post segala novel2 & cerpen aku? takkan aku nak baca sesorang. bodoh gila la cam gi tu. takde feeling. :(


ooooh belog, 



mmuah mmuah mmuah :)

k, sudah mencarut. bwahaha. jom la join. wiii. :D

siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest

-you know you love me-




4 ulasan:

syaza nazura. berkata...

LOL. xD Kau ni. Tergelak aku sorang2 baca jawapan kau ni tauu. xD Thanks join weh :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ haha.. ok! :)

Amanie Ashraff berkata...

ahaha aku da pernah buat entry kalau pasal blog hilang. jawapan aku lebih kurang dengan kau jek :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ bwahahaa.. yes.. ada jugak partner yg sama..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...