Jumaat, 15 April 2011

~ mari join bloglist smile :))

assalamualaikum.





@bloglist


blogger smila suruh komen belog dia. here it goes. 


header


ada header yang menarik. penggunaan gambar hitam putih menunjukkan yang kau tak buta seni. heh. penggunaan gambar yang berlainan (ada 1,2,3,4,5) ada pelbagai reaksi yang coolio. ok, pembaca akan tertarik untuk melihat header dengan lebih lama :)


layout


ok cun. kira bersesuaian la. seragam & sekata. err, kira dah masuk part harmoni la tu. heh. :)


entry


penggunaan pelbagai jenis warna <--- ni bagus sebab orang boleh bezakan yang mana penting and yang mana tak penting. ada seni penegasan di situ. :)


keseluruhan 


iklan tersusun, widget pun tersusun, ok cun! aku bagi 8 smile 


:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :) 


siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen


siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest



keep on smiling! :))))


psst,
aku budak science stream bukan budak seni :)

2 ulasan:

azrijohan berkata...

thanks join:)
gaye mcm bdk seni.hehe

The Lady & Mr Vampire berkata...

@azri ~ haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...