Ahad, 10 April 2011

~ perhatian, perhatian : CONTEST KAMI FOTOGENIK :)

assalamualaikum.


contest KAMI FOTOGENIK


kepada peserta2 contest KAMI FOTOGENIK memang tahu la sangat2 apa benda ni. heh, benda ni kiranya macam cap mohor la kalau nak masuk contest, kena letak baru boleh join :)


meh datang dekat2. aku nak up to date sikit pasal contest KAMI FOTGENIK ni. kang nanti ada yang lost in space pulak and tertanya-tanya pulak apa yang jadi kat contest ni.


so, here it goes. k, berhenti dengan english sebab aku buta english. haha. 


1-setakat ni, peserta contest KAMI FOTOGENIK seramai 86 orang. wiii, thanks gila2 yang join contest ni. 


2- ada 2 belog yang aku tak boleh bukak. which is belog Ly Tulip & Alyana Hamdan. aku pun tak tahu kenapa. heh. sila alert ye kedua dua blogger ini. :)


3- selalu sangat peserta terlupa nak tulis slogan. ngee. yang ni takpe la kot sebab aku akan ingatkan balik peserta untuk edit semula. slogan tu penting dan memberi banyak markah kalau korang tahu tulis slogan yang betul & menarik hati para juri. :)


4-untuk link hadiah contest, aku ada letak kat sidebar belog aku, korang boleh jenguk sendiri. kalau tak suka hadiahnya, nasib korang la. haha.siapa suruh join contest aku. :P tapi sekarang aku tengah up date balik hadiah2 untuk contest ni. so maybe ada tambahan joget2 sana sini. 


hadiah contest ni, keseluruhannya, aku akan dedah pada .... em, sekati la bila2 aku nak bagi tahu. bwahaha. :P 


5- pada mulanya juri untuk contest KAMI FOTOGENIK hanya seramai 2 orang je. haha. tak la ramai mana pun. tapi disebabkan terlalu risau & buta terhadap fesyen masa kini, aku menjemput 5 lagi juri tambahan. heh. maka, keputusan adalah sebulat suara macam bulatnya terowong. 


apa simpulan bahasa yang pasal pembetung tu? aisy. aku pun dah lupa. =,='


6- contest ini akan ditutup pada 1 mei 2011 pada jam 11.59 pm. ngee. dan selepas itu segala rayuan tidak akan dilayan :P kalau nak sangat layan, bak sini 500 hinggit. wakaka.


7-aku terkejut bila ada artis join contest aku. lalala. *humming kejap* hehe.


8-ok, siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini


@contest

9-tu je aku nak cakap. wiiii. kalau ada pape hal. add aku kat facebook. if nak tanya somethin or pape je la :P kalau tak nak tanya pape, tak payah add. :P


@facebook


or follow kat twitter


@twitter


or buzz dekat Yahoo


de_twins93@yahoo.com


k, la. tu je nak bebel. bulan april, bula yang sibuk. heh. entry aku baru 20 =,=' sadis gila. 


papai :D







15 ulasan:

Ly_Tulip berkata...

owh...sowi...mgkn ade kesalahan teknikal di situ...ni link die...hehe

http://lytulip.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

:)

syaza nazura. berkata...

"Bulat air kerana pembetung, bulat suara kerana muafakat."

LOL. Bukan simpulan bahasa, peribahasa lahh, :P Okayy okayy, kapish. Mine dah selesai kan semua, I mean the slogan and everything? :DD Apa-apa hal just roger la kalau tak cukup. Pasal hadiah tu, cepatlah bagitahuu,, :P

athirah nabila berkata...

nak tau jugak sape artis y joint tu ! hehe =DD

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ly tulip.. ~ ok, da ley bukak

:)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ oh..haha..thnkz coz g tw.. haha..eh..hadiah? ne ley gtw..:P

The Lady & Mr Vampire berkata...

@athirah ~ artis? haha.. sy pn x tw yg dy tu artis mse mula2.. hehe

azie.iya berkata...

haah ! sape artis tu . sape sape sape ? whoaahh eksaited kemainn

Puteri Salju berkata...

wokeh.. dah letak slogan.. hehe sori yerk.. lupa betul..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@azie ~ haha.. mula2 pun aku tak tahu yang dia artis.. hee..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@puteri salju ~ sat g dijenguk!

athirah nabila berkata...

ce kasi link blog artis tu . haha . nak tgk jugak =)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@athirah ~ isk.. mana boleh.. haha.. g la tgk 1, 1 link kat bhgian komen tu.. haha.. ada gmbr artis, tu la dia.. wakaka

athirah nabila berkata...

hahah . tkpe la gitu . kite tgk jela sp y menang , hahaha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@AThirah ~ ahaha..kn bgs cm gi ni.. wakakaka

aL sYa berkata...

baru join! haha.. lame btol nk cari gambar yg sesuai.. =p

http://alyaasyazana.blogspot.com/2011/04/contest-kami-fotogenik.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...