Sabtu, 9 April 2011

~ I'm Back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiiii. finally. atau dalam bahasa melayunya, AKHIRNYA! dapat jugak aku menghirup udara segar di belog. haha. gasak la korang nak cakap aku tak waras dan anggap belog ni bini aku ke hapa ke, tapi aku nak cakap,


I MISS U BELOG!


haha, adakah aku tak waras?





mari kita pikirkan macam muka doodle di atas. hemm, korang rasa aku tak waras ke kalau aku cakap aku rindu gila tahap gaban kat belog even baru beberapa hari tak online? tolak pasal online semalam la sebab semalam aku tak rasa macam online pun. haha.


adakah aku tak waras?


ke waras?


haha, ada sapa2 boleh bagi tahu aku? hee. 


5 patah perkataan.


aku rindu gila kat belog !!!!  


:D


siapa2 yang nak join contest, KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini


@contest


papai.



4 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

aku faham perasaan merindukan blog tu. haha x gila oke perasaan tu.




keh3x

nina berkata...

p.s : dah xde dah picture yang sengal kat tepi tu..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ haha..ingt kn aku sorang je.. hehe

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ *tepuk dahi* alamak.. baru sedar .. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...