Ahad, 10 April 2011

~ aku buta IT!!!!!!!!!!!!!

assalamualaikum.


aku rasa macam nak siat2 je. ni first time aku guna webcam cam gi ni. aku tanya, kat sis aku cam ne nak upload pic dari webcam yang baru ni, boleh dia buat dek kambing je cakap tak tahu.


heh, so, dengan ini, aku printscreen dengan segala hormatnya, aku pun nak tanya korang, macam mana nak upload pic dari webcam yang ni??! sebelum ni aku guna yang lain sikit. :(



sila la bantu aku yang buta IT ni. sekian.  :P

oh, abaikan gambar aku yang sememeh tu. bwahaha. muka aneh, ye ye ye. aku tahu. :P 

8 ulasan:

Miss Ran berkata...

reti tangkap gambo je..haha

tgk kat folder khs die..sume gambo tkumpuln di situ

syaza nazura. berkata...

Normally, kalau ambil gambar guna webcam, dia akan letak kat satu folder khas, bak kata Ms Ran atas aku ni. Try My Documents. Kadang2 ada folder khas untuk webcam. Macam tu la aku punya. Kalau tak ada, cari HELP kat webcam kau tu. :P :D

Arol Mubin berkata...

Haha. Arol pun dulu terkial-kial jugak cari kat mana gambar tue. Setelah disiasat, begini caranya :

Computer - Libraries - Document - Cari folder 'YouCam'.

Kalau tak boleh, right click kat gambar tue. Then, pilih 'send to documents'.

Harap dapat membantu! Hehe. :)

mie~razShazmin berkata...

sllau nye cmtu larh..ade document nye sndri..ko try cri...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@miss ran ~ betul3x.. :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ aku lost in space mse bukak help tu. haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@arol ~ anda membantu! haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@raz ~ da jmp :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...