Ahad, 10 April 2011

~ gambar aku pakai speck. aneh. haha

assalamualaikum.


heee. finally. haha. tak sia2 aku tanya kat previous entry pasal nak upload pic dari webcam yang aneh tu. haha.


@webcam aneh


thanks kat Arol Mubin. haha. masa aku dah dapat tahu, masa tu jugak aku nak gelak guling2 sebab terlampau suka.


@arol mubin

maka, aku pun decide nak amik pic guna speck. haha. jakun dengan speck padahal muka aku sangat aneh bila memakai speck. haha.


sangat aneh. =,=' 


korang check it out sendiri je la. heh, siapa2 yang gelak, aku siat kepala korang sampai licin :P











haha, memang tersangat aneh tahap tak boleh kira. bwahaha. geli pulak aku tengok. wakaka. tapi nak buat macam mana, heh, nak tak nak after this aku kena pakai cermin mata jugak. 

yang pasti, one word and no doubt about it.

NERD! 

HAHA..

BUT! buat masa sekarang, cermin mata tolak tepi. hee. k la, siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini


papai. :D

guna webcam ni, wajah aku aneh 100x pulak. zzzz

10 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

hehe. cun la. ^_^

Amanie Ashraff berkata...

haha walla! aku dah gelak. sila siat kepala aku :p btw nerd tu bukan fesyen gak ke skang neh ?



keh3x

nina berkata...

hahahaha.. (alamak, tergelak pulak. hehe..)

lain la muke mr vampire pakai spek ni. kalau jumpa kat mana2, mesti x kenal..

Arol Mubin berkata...

Welcome. :) Gembira sebab dapat membantu. Muka Arol bila pakai cermin mata dan tak pakai, jauh berbeza. Tak suka pakai, tapi terpaksa jugak. ;D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mimin ~ haha.. compliment ke insult tu?? hee

The Lady & Mr Vampire berkata...

@amanie ~ it's fashion & berkembang sekarang ni. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@nina ~ haha.. mcm la sblum ni pnh jumpa.. wakakaka

The Lady & Mr Vampire berkata...

@arol ~ & it's seems i have been join ur team la. hee..

hafiz hafizol berkata...

euwww... euww... poyos poyos.. muehehe

The Lady & Mr Vampire berkata...

@hafiz ~ bwahaha..cett..ckp j la jeles..wakakaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...