Jumaat, 1 April 2011

~ maaf. saya buta bahasa Inggeris.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


PERHATIAN !! 


di sini Inche Vampire ingin menegaskan bahawa saya seorang yang buta dalam bahasa Inggeris. hee. maka dengan itu, jangan sekali2 cakap bahasa inggeris dengan saya bagi mengelakkan salah faham berlaku. :P


and lagi la, jangan hantar Yahoo Mail kepada saya dalam bahasa Inggeris. tidak memahaminya ok! harap maklum. jadi, surat2 berbahasa Inggeris seperti ini, tidak akan dilayan :P



aku tak faham la dia cakap apa. ada sesapa boleh terangkan untuk aku? ye la, BI aku untuk SPM pun dapat B je :(

wakakaka, paper je la. k, chow dulu :D

jangan lupa join contest ye. sila klik pada sidebar. terima kasih :)

9 ulasan:

Taufiq Wr berkata...

relax arh..ko boleh blaja kat u nanti..pulun betol2..blaja bahasa inggeris sampai hebat :D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@taufiq ~ wakakak..ye,ye..pulun smpai habis..yeee ha..:D

Wild Cherry berkata...

Yo yo o je la ko ni... dah dpt B tu msti la pndai..

Tanpa Nama berkata...

haiya email tu fake n fraud la... they all claim konon ur email bertuah n menang wang from their company.. btw keep learning english! :)

lylaROCKprincess berkata...

takpe2 boleh belajar...
practice makes perfect...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ecah ~ haha..just B je@! ;(

The Lady & Mr Vampire berkata...

@anon ~ thnkz 4 da support :D

The Lady & Mr Vampire berkata...

@lyla ~ yeah!! agree with u :D

Amanie Ashraff berkata...

x semestinye dlm spm dpt B kau x boleh improve. tu dlm sijil jek la. hari2 try speaking nnti kau boleh dapat A11111111 tahu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...