Isnin, 11 April 2011

~ kita jenguk blogger International School & Sekolah Agama :)

assalamualaikum.


segmen bersambung!


tadi kita dah check it out Mieyn & Azma Azhar, hee,siapa yang nak baca boleh baca, kalau tak nak baca, gasak korang la. :P siapa yang nak baca boleh klik sini.


@Mieyn & Azma Azhar


international School. <------ syaza nazura.


nama kelas 


: 5 LP. L stands untuk local.


pengalaman manis


:ada buat projek Fundraising.


a few picture!



and more! klik here.


sekolah agama <------ kheeyu tohid.

nama kelas 

: 5 al battani

kenangan manis

: panjat tangki air yang besar tu!

a few picture


and more, klik here!


2 blogger selepas ini.

1-pengalaman pahit yang buat aku sentap!
2-pengalaman manis yang buat aku gelak terguling-guling.

siapa yang nak join segmen ; blogger di zaman sekolah, klik sini

siapa yang nak join contest : KAMI FOTOGENIK, boleh klik sini

chow cin cau!


4 ulasan:

syaza nazura. berkata...

wah wah wah, laju kauu. :DD haha, makasehh yaww :)

The Lady & Mr Vampire berkata...

@syaza ~ u r wc! hee..

kheeyu tohid berkata...

haip.besar sungguh title tuh ^.^

The Lady & Mr Vampire berkata...

@kheeyu ~ haha..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...