Rabu, 27 April 2011

~ inche vampire & otak & cik suha.

assalamualaikum.


hee, petang tadi online, tetiba prof TH ada kongsi link kat wall facebook aku. erk? aku klik link tu and tadaaa!


@link prof TH bagi kat aku.


hati dah suka guling2. Inche Vampire dapat tempat pertama untuk esaimen kedua : esaimen tentang sunnah nabi. 


@ni link esaimen aku.


walawei! terharu sungguh-sungguh :) aku klik link tempat kedua and ketiga. and erk? suka lagi guling2. tempat kedua, Che Otak and tempat ketiga, Che Suha.


heh, Che Otak ni aku follow belog dia. tapi tak ingat bila la. Che Otak ni partner baca novel Hlovate dengan aku! haha. minat sama towards that kind of novel. 


@esaimen Che Otak 


Che Suha ni pulak, partner main tweet, tweet dengan aku. haha. jadi mummy tak jadi aku. =,=' 


@esaimen Che Suha. 


walawei! macam esaimen pertama dulu tu pun ( orientasi )  nombor 1 dengan nombor 3 tu pun aku kenal. nombor 1 masa tu Mizi, partner chat kat facebook. haha.


@esaimen Mizi


yang nombor 3 tu pulak, daddy aku yang sesat lepak kat Mars. =,=' haha.


@esaimen shai


yeay! anda2 sekalian memang superb lagi terbaik la! haha. :) by the way, thanks jugak kepada prof2 UBM yang pilih aku, Che Otak and Che Suha ni. hee.   sayang prof2 ni ketat2. oh! nak cakap jugak terima kasih sebab bagi tajuk yang superb best kali ni. memang la sangat2 mengajar aku akan erti Sunnah Nabi tu.


heh, akhir kata.


fake it till you make it. rasulullah pun pernah kata ada antara amal yang kena dipaksa sebelum jadi darah daging.



siapa2 nak join segmen : blogger di zaman sekolah, klik sini
@segmen

siapa2 yang nak join contest KAMI FOTOGENIK, klik sini
@contest
ok bai!




6 ulasan:

Orang Kampung berkata...

hahaha.. aku pass kt hngpa pula bgi menang.. hahaha..

perasan hebat betoi aku.. assgnmnt ke 2 pun x smpt buat.. assgnmnt ke 3 pun xtau ni.. x buat lgi.. huhu..

mmg entri hng terbaik.. pndai hng olah..

Inche Vampire berkata...

@mizi ~ terima kasih! hee.

Shairazi Saidin berkata...

Daddy femes jap kt blog anak.hahaha.

Inche Vampire berkata...

@daddy ~ hahaha..

suha berkata...

hahaha tq 4 mentioning name cik suha ye..haha awk pon best,dak kecik =)

kem slm kat daddy tu ek..pheewiit erk

nak join debat 2..hahaha jmpe d arena perdebatan lak =)

Inche Vampire berkata...

@suha ~ we'll see it!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...