Jumaat, 1 April 2011

~ april sudah datang. projek juga datang bergolek.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


say hello to April :) 



new month is coming and new challenges also coming too. :)

heh, straight to the topic. projek datang bergolek pada bulan april. wiii, not la projek mega gedabak besar yang meibatkan tender 100 juta. just my little projek with my luvly belog :)

 first : aku nak siapkan sebanyak mungkin pages My Evil Girl Name's Lily. 

second : nak siapkan cerpen yang tak tahu bila nak siap. My Name Is Iman Halili. amanie dah asik2 tanya, k, fine Amanie. wait for it!! hee.

third : contest cerpen yang dianjurkan oleh Komuniti Novel kat facebook. only boleh buat 7-9 pages je. =,= susahnya :(

fourth : nak bagi  markah dekat all contestant KAMI FOTOGENIK. and need meet with other judges untuk bincangkan markah. =,=

fifth : nak buat segmen. wakaka. sila tunggu! :)

and sekarang! aku kena YM dengan Katek kejap sebab nak cerita bed time story dengan dia. sorry Katek sebab tunggu lama sangat. haha. 

k, papai all. ;)

have a nice April! 

2 ulasan:

fathiahRAIHANA berkata...

amboii .. mcam busy mengalahkan zaman spm dahh nehh . hahaha .. ok2 . moga semua urusan anda brjalan lancar yaaa ^^

The Lady & Mr Vampire berkata...

@raihana ~ haha.. thnks coz wish me ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...