Rabu, 2 Mac 2011

~ video paling geli & wajib ditonton!! : kesian bear ni.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.




aku memang dah lama gila cari video ni. before this tengok kat funny eleven je. hari ni baru cari kat youtube. pape pun. enjoy!! sangat kelakar. ::DD


siapa yang nak tengok american idol : funny audition, boleh klik sini. *urusan link ke link boleh guna right klik*


@american idol *terbaik dari ladang!*


yang nak join segmen : saya blogger remaja, boleh klik sini. *13-21 tahun only, haha :D*


@segmen

tu je nak bebel. daa. enjoy the video! sure urat bontot putus. haha

4 ulasan:

мiмiп gопjепg berkata...

gile hudoh muka bear tu terkezut. hahahahaha!!

nazrul ashraff berkata...

@mimin ~ sangat kelakar!!! haha

мiмiп gопjепg berkata...

hahaha. tula. kesian anak beruang tu. tak larat dah nak gelak. dah puas gelak guling2. HAHAH

nazrul ashraff berkata...

haha..tahu takpe..memamng tak larat..bayang2 pn ley takut..haha..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...