Rabu, 2 Mac 2011

~ funny moment of amrican idol.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.




aku usha kejap kat youtube. and tadaa! ha-ha. jumpa video geli ni. kah kah kah. sangat kelakar. even diorang takde bakat tapi diorang ada self confident yang tinggi. :DD wiii. diorang berani je datang audition american idol even Simon Cowell jadi judges yang sangat kejam macam Along De Sarcastic Guy. :P


enjoy!!


siapa nak tengok anwar hadi jadi pokemon trainer, klik sini


@pokemon trainer

siapa nak join segmen : saya blogger remaja, boleh klik sini *dah berapa kali promote daa*


@segmen 

tu je nak bebel. papai. :DD

2 ulasan:

Myung Dae berkata...

HAHAHHA . dah macam orang gile aku gelak ko tau. Memang lawak nak mampos.

nazrul ashraff berkata...

@myung ~ haha...superb and terbaik dari ladang!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...