Khamis, 17 Mac 2011

~ urgh. gaynya kau!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


straight to the topic.


GAYNYA KAU!


haha. siapa yang gay? sila teka, sila teka. :P aku bagi tahu je la.


kes 1


****************************************************************


nama : Yoda


jantina : jantan 


status : telah berkahwin


nama isteri : sepet.


tempat tinggal : merempat


bilangan anak : 4 . semua dah innalilah.


pasangan gay : Black.


kenapa aku cakap dia gay : dia selalu gaduh dengan sepet. pastu selalu cium bontot Black.


pesanan untuk Yoda


sila berhentikan perbuatan anda #sekian


kes 2.


tukang gosip : Miss Malyn.


ahli yang mendengar gosip : Vampire & Rita


**********************************************************


Miss Malyn : Arnab aku gay oo!


Rita : mana kau tahu?


Miss Malyn : aku tahu la. semalam aku nampak bapak arnab tu liwat arnab jantan.


Vampire : tak boleh belah! 


Rita : ganas gi-la la. 


gelak


Miss Malyn : Mula2 dia main dengan mak arnab tu. lepas tu dia buat kat arnab jantan pulak!


Vampire : boleh pulak kau skodeng.


Miss Malyn : dah arnabnya tunjuk depan mata, aku tengok je la.


gelak.


sekian berita gosip untuk anda.


dulu aku pernah nampak status FB siapa entah cerita pasal lembu gay. haha. cium bontot lembu depan khalayak ramai. :P


disgusting. chow.

2 ulasan:

Amanie Ashraff berkata...

tergamak kau buat entry macam nie. hahahahahahaa

mr vampire berkata...

@amanie ~ haha..saya tak bersalah..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...