Khamis, 17 Mac 2011

~ just like heaven.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


semalam aku sign out awal and tengok cerita Just Like Heaven kat tV2. beria-ia aku tengok sebab cerita ni sangat la best gi-la oo! memang thumbs up la. masa first tengok cerita ni, umur aku 14 tahun rasanya.



uuu, I Love Reese Witherspoon after all. dia punya lakonan memang terbaik dari ladang la. Mark Ruffalo pulak sangat romantik. hee. eh, tak, tak. romantik tu Sandra Bullock masa berlakon dengan Ben Affleck untuk cerita Forces Of Nature.

cerita ni pasal heroin dia kemalangan and koma. dia muncul as a hantu and hero ni pulak tinggal kat rumah hantu tu. memang kelakar cerita ni sebab masa mula2 heroin tu tak sedar dia dah jadi hantu and dia sebenarnya KOMA.

part ni agak sedih la. diorang dah fall in love tapi heroin dah jadi roh. diorang nak bersentuh tangan, tapi tak boleh.

masa ni heroin tu dah sedar dari KOMA and dia dah tak jadi hantu dah. tapi bila dah jadi normal, dia lupa kat hero tu. 

sob,sob,sob, kesian kau hero. :(


ni masa ending dia. hero tu pereka landskap. perempuan tu pulak suka tengok taman yang cantik. heroin ni teringat balik kat hero tu bila diorang bersentuhan tangan.

ala, lebih kurang macam gambar kat atas tu.

heroin tu ingat balik kat hero

and the kiss and they live happily forever after.

#sekian

2 ulasan:

Cik Eyka berkata...

MR ade tgk cter nie smlm...per..giler best...smpi kesudahan Mak MR jerit....
oit...dh x geti nk tido ke??esk nk gi kolej ke x??
dgn selamber je MR pon JWB.. M>A>L>A>S....hahahhahaha~~

mr vampire berkata...

@eyka ~ hahah..kann???? citer ni mmg thumbs up kan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...