Selasa, 29 Mac 2011

~ tolong jangan jadi katak bawah tempurung.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


senang cerita la, tolong la jadi manusia yang sentiasa berinformasi. not la aku mengutuk orang sana sini orang yang tak berinformasi tu. *ada ke yang tak berinformasi?* maksud aku di sini, tolong & please up to date with world. 


tolong jangan jadi macam katak *oppss, sorry junko, heh :P* yang tinggal dekat bawah tempurung. sangat la kesian tengok orang yang tanya aku macam ni.


"mana kau tahu Lisa Surihani tu pandai?"


@lisa surihani artis bijak pandai


what the fish is goin on! ha-ha. pertanyaan yang sangat lawak ke sampai aku terlupa nak gelak. zzz. k, siapa yang kat sini tak tahu pasal Lisa Surihani study kat UK? kalau tak tahu, aku tak suruh buat pape pun, wakaka, teruskan membaca. tapi aku rasa, almost everyone knows it!!! am I right? kalau aku salah, takpe, teruskan membaca, heh.


nak jadi seorang yang up to date with world, tak susah pun.


:: boleh je baca surat khabar like Utusan, Kosmo or Harian Metro.


:: tak suka baca surat khabar, boleh aja baca majalah like Remaja, Rapi & Klik.


:: tak suka baca surat khabar & majalah, boleh aja baca belog like beautiful nara, Inche Ben, Maria Elena or Cik Epal.


::tak suka baca surat khabar, majalah & belog, boleh aja tengok berita pukul 8 malam dekat tV3, nTv7, tV9 dan sebagainya. *macam tulis esei je*


:;tak suka baca surat khabar, majalah, belog, tak suka tengok berita jam 8, pergi la bergosip dengan kengkawan korang2 sekalian alam tu. ni dah cara yang paling nazak la.


but please, don't be like this.



pssst,
sila jangan tiru aksi ngeri di atas ok! heh.

sekian dari The Lady & Mr Vampire. promise with us don't be like this. heh. jangan lupa join contest The Lady & Mr Vampire!






6 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

sometimes words come out much faster than our minds.. not all things can always be in control..



tp xpe, at least we could learn from our mistakes aite?



jgn lupa inform kalau ade anjur segmeb ye..heee

Si DauN CeRi berkata...

sometimes words come out much faster than our minds.. not all things can always be in control..



tp xpe, at least we could learn from our mistakes aite?



jgn lupa inform kalau ade anjur segmeb ye..heee

Si DauN CeRi berkata...

eh. sori2..terbanyak pulak post komen. mouse ni mengong~

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ceri ~ segmen tu nk pkir dlm2..wakka..

JUNKO-EL-HIDA berkata...

Mana aci nie guna tajuk nie..Sedih aku weh..Aku nie katak educated..Wakakaka..Tolong jangan hina ikon aku..hihihi..Memain jer..wakaka

The Lady & Mr Vampire berkata...

@junko ~ wakakaka.:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...