Selasa, 29 Mac 2011

~ lisa surihani artis bijak pandai.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


wiii, entry kedua di petang hari. nak dekat penghujung mac ni, makin sikit aku published entry. hee, paper je la.


k, straight to the topic, Lisa Surihani Artis Bijak Pandai. hari tu, kalau tak silap aku, 2 hari lepas, aku tengok MHI. aku suka sangat2 tengok MHI sebab banyak info yang kita boleh dapat. more, aku kan si penganggur terhormat. ye la, bak kata Miss Vampire II,


"kau kan hari2 kira anggur dekat rumah."


grrr, perempuan tu memang la. zzz. 2 hari lepas, masa aku tengok MHI, dia punya invitation guest dia ialah Lisa Surihani.



macam yang semua tahu, *yang tak tahu, ni aku bagi tahu la!* Lisa Surihani study dekat UK and ambik Law dekat sana. tak ramai artis & pelakon yang bijak lemon macam Lisa ni. 

perghhh, dah kata amik Law, masa dia borak dengan pengacara MHI tu pun *aku tak ingat siapa pengacara tu* nampak la dia punya kredibiliti as a lawyer. sangat gempak!

even dia dah jadi pelakon but the truth is kita boleh nampak gaya percakapan dia yang macam lawyer. macam gaya cakap bahas la kiranya! sangat superb lemon and when talk, she always use a fact. not auta la semata-mata.

memang aku tabik spring doink toink sama ini Lisa Surihani. aku rasa David Teo masa borak dengan dia pun, borak hal bisnes and not -pelakon-stuff-nangis-gosip-semata-mata-

siapa yang tak tengok Lisa masa MHI hari tu, sangat la rugi ooo!! wakaka, aku rasa yang tak tengok MHI lagi rugi. hari tu, ada Jimmy Choo datang kat situ.


one of Jimmy Choo shoes la. sangat super coolio. and ramai lagi la yang datang kat MHI. aku suka je tengok MHI pagi2 buta. wakaka, kadang2 aku nak buat entry, aku amik info dari situ. heh.

by the way, Lisa Surihani sangat cun! wakakaka. dan sangat pandai! heh. artis yang bijak lemon, kalau pergi ke mana-mana pun, orang tetap respek dia dari atas sampai bawah.

huuu, k la, chow dulu. papai. ;D


6 ulasan:

::Budak Degil:: berkata...

ala..MHI pagi2..mane dan nak tgk..dh pegi keje..ahahah

The Lady & Mr Vampire berkata...

@budak ~ haha..ley je jenguk kat FB,

mahfudzah berkata...

pandai rupenye lisa ni..haha

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mahfudzah ~ iayp.;) bijak...wiii

ayu berkata...

LISA!!! wahh..dia memg pandai..kebanyakkan artis kita yang baru sekarang semuanya berpelajaran..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@ayu ~ iyap ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...