Rabu, 30 Mac 2011

~ tak tahu buat printscreen. katek ajar aku!!! wiii.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


sebelum ni aku tak tahu buat printscreen pun. wiii. before this aku nak tanya Zaty tapi asik2 lupa je. haha. so, tengah chat dengan katek ni, aku pun decide la nak study bout printscreen. haha. ye,ye,ye. aku kuno, aku tahu, #sekian.


sebelum ni aku belajar buat doodle dengan katek. tapi hancur la doodle aku. jenuh aku berguru jarak jauh guna Ym dengan Katek. wakakaka. takde orang jeles kan??? heh.


kan katek? takde yang jeles kan? haha.


so, ini la hasilnya aku berguru jarak jauh dengan Katek study about Printscreen. ha-ha. memang la katek ni blogger yang baik hati. haha.



wakakaka, mesti katek berbangga dengan aku. haha. ;)

smile Awin. wiii :))

suka sangat gelak sampai aku tak tahu apa motif dia gelak #larikkkk

psstt, hari ni cerita pasal katek je kan? haha. dah la, aku nak baca dulu cer Jana Katik & Kasut Ajaib.

tiga orang budak lelaki sedang menunggu sesuatu. mereka kelihatan kegembiraan sambil memandang ke arah rumah yang tidak berapa jauh letaknya dari tempat mereka berada sekarang ini.

malas la aku nak taip panjang2. letih. nanti aku buat kesimpulan je la cer Katik ni. mua haha. :)) papai



6 ulasan:

putERi-kAtEk berkata...

hahahaahah,,yeke suka gelak??

tak pun!!!

The Lady & Mr Vampire berkata...

@katek~ ye la..suka sgt gelak..

fyna berkata...

nak berguru ngn katek jugak la...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fyna ~ silalah! heh

Fahim 'n Alin berkata...

lu org kongsi belog ke?

same dgn blog gua la kalo cm2..hehe

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fahim ~ iyap :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...