Rabu, 30 Mac 2011

~ contest : K.A.M.I. F.O.T.O.G.E.N.I.K : 50 peserta :)

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


APA ITU FOTOGENIK??


heya guys! baru update untuk hari ini. perghh. hari ni kepala otak mendedes sebab keluar jejalan tak ingat dunia. lepaking kat jJ bukit tinggi with The Lady sambil tengok battle los angeles : world invasion :)



pasal tengok wayang tu, cerita nanti2. aku nak pergi kelas kejap lagi and kena buat entry ni cepat2. heh. straight to the topic, 

50 peserta. hari ni contest : kami fotogenik dah masuk peserta yang ke 50. wakakaka, macam kira jubli perak la pulak. heh, ke jubli emas? paper je la. so, thank you so much la kepada yang join contest yang dianjurkan oleh The Lady & Mr Vampire :)

wiii, heh, hadiah untuk nombor 2 and nombor 3, kitorang ada belikan jugak. bwa haha, tapi kitorang ni sebenarnya buta dalam memilih hadiah. haha. believe me!

so, siapa2 yang menang nombor 2 or nombor 3, silalah bersyukur ye. wakaka, pape pun, wait til 1 Mei 2011 to wait the result. so far, all the contestant yang join this contest, aku dah kira markahnya, 

heh, so, all the best to all of you and may allah bless us no matter what is happen. ookey, aku rasa tu je la nak bebel. ngee. siapa2 yang nak kenal aku more detail or chat dengan aku, boleh je add aku kat facebook or follow aku kat twitter.

dua2 benda alah tu, korang boleh nampak dekat belah kiri belog. siapa tak nampak sah2 kornea korang koyak. wakaka. and siapa2 yang nak chat Ym, can add me,

de_twins93@yahoo.com

aku suka je lepak Ym dengan sesape pun! ngee :D

daa all. 




9 ulasan:

Fahim 'n Alin berkata...

aku ke org yg ke 50? kah3

Mama Zharfan berkata...

siap ada sistem pemarkahan tu heheh

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fahim ~ a'ah.. haha..

The Lady & Mr Vampire berkata...

@mama ~ wakakak..semestinya!

niesz berkata...

wah!ramai jgk yg join ni, kalau sempat niesz join ek..heee...

The Lady & Mr Vampire berkata...

@niesz ~ sila la join! wiii

Fahim 'n Alin berkata...

so boleh la bg hadiah utk 50th :p

The Lady & Mr Vampire berkata...

@fahim ~ pang naak tak? haha.. amboi kau..demand ye.. heee

SITI NURAISYAH MOHD PATRI berkata...

http://chakocha.blogspot.com/2011/04/contest-fotogenik.html

dah dapat?!
ape lagi..
klik..bg la markah!!..
hihihihih..
;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...