Isnin, 28 Mac 2011

~ segmen : gegar blogger baru.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


Inche Ben suruh pilih gambar and disebabkan aku ni buta gambar, so dengan adil lagi saksama, aku pilih pic ni.


wakakaka, sorry la, Inche Vampire memang buta bab2 pilih gambar ni. mua haha. kenapa aku pilih gambar ni? sebab Inche Ben nampak ayu kot! bwa hahaha.  sekali sekala out of range kan. ape salahnya. hee. *mesti kejap lagi, aku kena BAKO! *


kenapa aku jadi blogger???

:: sebab aku nak menang contest banyak2. *wakaka, guro je*

sebenarnya, nak tambah kawan baru. wiiii. syiok oooooooooo. and more, aku rasa tak cukup la blogging setakat 1,2 jam. paling minima pun 4,5 jam. hee.

belog yang wajib masuk hari2?

:: Inche Ben 

::Che Epal

::Fatin Liyana

wiiii. tapi belog yang aku layan if ada new entry.

::terbang tinggi tinggi

::maria elena

::heidi syafiq

sekian dari The Lady & Mr Vampire. 

heh, by the way, siapa yang nak join contest, boleh klik sini


papai ;D





12 ulasan:

solo molo berkata...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

fashah84 berkata...

salam ziarah....

suka blog ni...
smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

lenloy berkata...

Salam kenal, dari blog encik ben

Murni Delights berkata...

salam..ziarah...

SiS NaD berkata...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

Lulu caldina berkata...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

Hanieqha berkata...

singgah lompat2 senyum sengih kt cni yee..
hehe..
nice blog..

Shriaaapppp Shrrriiiaaapppp atas keyboard!!
JANGAN ON9 LEBIH KUL 3!!

Fuuyooh berkata...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. hehe

miss flora berkata...

dtg gegar n follow..
sng2 moh la follow..

http://day-an-i.blogspot.com

miss flora berkata...

dtg gegar n follow..
sng2 moh la follow..

http://day-an-i.blogspot.com

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman berkata...

kunjungan balas dari saya, apa kabar Mr Vampire?

pRiNCe berkata...

salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
tapi tak dapat join...:(

harap kita dapat jadi kawan ye...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...