Sabtu, 19 Mac 2011

~ aku terlupa . opss.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! already 12.03 pm masa aku buat entry ni. net asyik2 putus. angin kumolonimbus pun dah mengendeng-ngendeng kat tepi aku. hee, bahasa sastera la pulak, huh, paper je la.


apa yang aku dah terlupa?


haha, terlupa makan? 


tak mungkin aku terlupa makan sebab aku seorang yang suka makan, hanya menolak batu & kayu sahaja. #sekian


terlupa tidur?


erk? aneh sungguh kau otak. mana boleh terlupa tidur sebab aku seorang penidur yang tegar. *ada ke ayat menidur?*


jadi, apa yang aku lupa?


entah! aku pun dah lupa apa yang aku lupa tu.


#sekian entry lupa pada hari ini. jangan kau orang lupa nak komen sudah. haha. k, cukup mencarut. papai.

2 ulasan:

Cik Eyka berkata...

aduhai..ko la nie..asyik ckp pasal luper je..aQ nk komen apew nie...LUPE la plak...iashhhhhhh....

mr vampire berkata...

@eyka ~ haha..anda kejam..:P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...