Rabu, 9 Mac 2011

~ siapa pandai sila teka wokeh!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys. kat Klang sekarang hujan lebat. zzz. k, lupakan pasal itu even cuaca tahap sejuk giga macam kat Siberia. haha. hiperbola gi-la.


aku buat quick test ok! aku bagi picture and kau orang kena teka, di manakah tempat itu berada. just say nama negara je. takkan nak sebut nama negeri kot! bukannya kau orang tahu nama negeri kat New Zealand nu ha. lain la christchurch tu. *betul ke eja? goreng* hee.


ready? sila bersedia. lalala. kalau kau orang boleh teka, memang tabik salute geo la dengan kau orang. :D



laut yang biru kan? boleh joget2 buat scuba kat sini. di negara manakah ini? 


k, cun gila kan? haha. tempat honeymoon yang menarik? sila teka dimanakah ini?


cun macam taman tergantung babylon tak? di negara manakah ini?


and gambar ni pulak. hee. di manakah ia?? lalala


and the last one. di manakah ini? zzzz. hee

nak tahu jawapannya? di manakah tempat kelima-lima gambar tersebut? ke dah ada yang tahu? siapa yang dah tahu, syhhh. and yang belum tahu, let's check it out. adakah jawapan anda tepat mengenai sasaran. haha.

semua tempat tersebut adalah dalam satu negera. hee. negara manakah? cun gila kan!

aku bagi klu.


dah dapat teka? all tempat kat atas tu berada di................


only I can say, Malaysia is super cun and tak payah nak lepak luar negara pun, 

sekian sesi soal jawab bersama tour guide anda, Inche Vampire.

have a nice day!

#nowlistening bunyi hujan turun -ciptaan Allah-



3 ulasan:

Encik Blogger berkata...

cantik tmpt tu.. rase macam nk g

Amanie Ashraff berkata...

haha betu la cakap Didi. pantai dia ala2 straight from mauritius. bole la aku berbulan madu kat sini jek nnti ek. ahaha

nazrul ashraff berkata...

@inche blogger ~ wii..sabah je..

@amanie ~ gatalnya kamu..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...