Rabu, 9 Mac 2011

~ dari mana aku kenal belog Inche Ben??!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


hee. straight to the point. dari mana aku kenal belog Inche Ben?!


siapa yang tak tahu Inche Ben tu siapa, sah la anda-anda sekalian lagi aneh dan pelik. :P


selepas habis SPM 2011, aku baru aktif dengan belog ni. mula2 aku kenal Hanis Zalikha dulu from paper. hee. masa tu Hanis Zalikha ada masuk paper. ingat tak? ingat tak? Hanis Zalikha lagi pemes dari Dato' Siti yo! 


Hanis Zalikha




lepas tu, dari Hanis Zalikha, aku kenal Elia pulak. erk? tak kenal Elia siapa? kenal Khairul Fahmi Che Mat? kenal la pulak. aku lesing baru tahu.haha.k,chill. Elia tu awek Khairul Fahmi. aku kenal belog Elia sebab Hanis Zalikha ada buat entry pasal nak cari pakwe. ha-ha. masa tu hanis zalikha ada letak gambar Khairul fahmi as one her calon la kunun-kununnya. :p


Elia : Short & Sweet



dari belog Elia pulak aku kenal Inche Ben. hee. masa tu Elia ada cerita pasal segmen : 500 belog. aku masa tu dah la buta so, sepatah haram pun tak paham 500 belog tu. 


Santai Bersama BEN ASHAARI



aku bukak belog Inche Ben. biasa je belog mamat ni. takde X factor pong! haha, *jangan baling batu kat aku!* lepas tu, one fine day *bahasa kacak sikit* aku tengok hot la jugak belog Inche Ben ni sebab belog dia update beriban-iban benyak gila dalam masa sehari!!!! kaaagum gila la wei. 


terus aku follow. haha. 


begitu la aku kenal dengan Inche Ben. maksud aku, dari situ la aku kenal belog Inche Ben. :D


semuanya kerana blogwalking. banyak je kegunaan blogwalking ni. kan? kan? kan? sila angguk. siapa tak angguk aku potong badan kau orang. haha.


k, sila gelak badak. mua haha. siapa kata blogwalking tak penting? ada ke? kalau ada, aku tak suruh buat apa2 pun, teruskan membaca. tanpa blogwalking, macam mana kita nak kenal belog orang lain? betul tak? betul tak? betul tak?


and tanpa blogwalking, macam mana kita nak promosi belog kita kat orang lain? tapi aku ada je yang angin dengan orang blogwalking ni, komen haram jadah takde kena mengena dengan entry. suck of life *bahasa kejam*


cukup la aku merapu. kang kau orang cakap aku merapik macam entah apa-apa pulak. terus belog aku kena kecam. :P daa people. :D


#nowlistening gimme more -britney spears-

11 ulasan:

:: Nursyahida Daud // Scha :: berkata...

bl0gwalking juga... i kenal cik nazrul ashraff nie...

nazrul ashraff berkata...

@nursyahida ~ haha..terharunya!!

Sunah Mohammad berkata...

saya berblogwalking ni...:p

BEN ASHAARI berkata...

saya pon blogwalkin jugaaa

nazrul ashraff berkata...

@sunah ~ haha..saya nampak di situ..hehe

@inche ben ~ haha..saya pun tahu juga!! haha

diana berkata...

blog tanpa bw apa lah ertinya...:p

nazrul ashraff berkata...

@diana ~ betul tu sis!!!

Amanie Ashraff berkata...

aku x payah blogwalking pun bole kenal kau. kira aku lg terel la kan. ahahaahaa

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ hehe...k, tht's superb..zzz

aNNa maRdHiaH berkata...

nazrul dh femes ! huhu ..
kita lak kenal die dari hencik ben .

nazrul ashraff berkata...

@anna ~ haha.. wiii..pemes p k bnd ny..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...