Rabu, 9 Mac 2011

~ jangan pandang camera!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys!! still raining kat Klang dunia terchenta ni. :D


had been tag by Asha Shalina untuk join contest



siapa nak join contest ni, sila klik sini


masa kena tag tu, aku duk pikir, gambar mana yang tak pandang kamera ea? sebab all *I mean kebanyakannya* banyak pandang kamera. so, memang aku pikir dalam kepala otak aku la gambar mana yang tak pandang kamera. macam pikir rumus Marie Curie untuk Atom pun ada! ha-ha.

then, aku teringat 1 picture ni. hee. aku panggil picture ni as a picture merenung masa hadapan. ha-ha. memang advance punya tagline.

here I give to you. wiii *bajet best je cakap*


gambar ni memang tak centre langsung. :P dah ni je gambar tak pandang camera terbaik yang aku ada. haha. nak buat macam mana kan? hee. 

k, masa untuk mengetag




done. lalala.


#nowlistening hujan renyai-kurniaan Allah-

2 ulasan:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

gudluck tau!! =) hadiah kongsi =P

nazrul ashraff berkata...

@miss librarian ~ haha..amboi..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...