Selasa, 1 Mac 2011

~ who want it ?????!!!!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya everybody. ha-ha. bajet best je letak tajuk entry dalam bahasa inggeris padahal aku ni dah la buta english. ha-ha. paper je la. sekarang layan lagu Shut up & Drive by Rihanna. wii. tapi kau orang jangan tiru lagu tu. kau orang kena baca and komen, bukan shut up and drive bla membabi buta. :p


k, stop mencarut. tadi aku buat entry pasal anak bongsu dan anak tunggal itu berlainan and ramai gi-la yang cilita pasal pencapaian masing2 kat bahagian komen. oh o. berbakat naaa mereka. aku je la yang tak berbakat lagi menyedihkan. kah kah kah.


@anak bongsu & anak tunggal itu berlainan

takpe2, usaha kau orang yang mengomen akan aku kenang. wiii. well, like people always said 


"buat baik dibalas baik!"    *haha, cakap bm jugak!*


and disebabkan kau orang dah berbuat baik mengomen entry itu, maka haruslah aku membalas jasa baik kau orang. kan? kan? kan? hee, tapi tentunya bukan sekarang sebab aku tak cukup masa. nak dekat pukul 8.30 malam and as usual aku ada kelas. *rushing*


aku rasa macam nak buat segmen je la. segmen : saya blogger remaja. ramai ke blogger remaja kat Malaysia ni? *garu kepala kejap*


ramai ke?


ke tak ramai?


ke ramai beribu-ribu lemon?


ke langsung takde?



paper je la. k, nak jenguk twitter kejap. siapa2 ada twitter boleh jenguk aku. nampak tak gambar burung biru tersorok kat belah kiri ni. wiwiittt. klik je and kita akan berborak sampai lebam. ha-ha.

daa. segmen : saya blogger remaja akan aku pikirkan dulu. siapa nak join? sila buat macam ni. hula hooop. wii.


\0/ \0/ \0/ \0/ \0/
  

                                                 
have a nice day!

3 ulasan:

biha yahya berkata...

pehhh , baguih tuh RUSDHING2 ! bhahahaha !

Si DauN CeRi berkata...

nak buat segmen? aaaa bole2 no problem bos. heheh

eh. alamak, sy ni kategori remaja ke dewasa muda ni? *gulp*

nazrul ashraff berkata...

@biha ~ haha..rushing la!

@ceri ~ wiii...haha..remaja 20 ke bawah! ha-ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...