Khamis, 3 Mac 2011

~ siapa cakap takde entry.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

Ady Budika

assalamualaikum.


baru online belog after dinner ni. buat quick entry sebab nak siap pergi kelas. tengok shoutbox, Che Naz ada cakap, suruh buat tugasan and tadaa! pewiitt. haha, I will make it as what her wish and of course la Ady Budika segmen is syoook bangat. k, stop merepek dan meraban.


siapa yang nak join segmen Ady Budika ni, boleh klik sini


@segmen Ady Budika


ady budika tanya aku. artis mana yang aku minat. errk? ha-ha. mula2 aku pikir tahap habisan guling-guling la. hee. aku bukannya apa, sebab aku selalunya lebih layan scene luar negara, tapi tu tak bermakna aku ni buta gosip hangat malaysia. haha.


k, whatever. so, artis pilihan aku ialah, jeng jeng jeng *bunyi drum, grrr*



erk? artis ke ni? ha-ha. aku pilih pelakon je le. tadaa! Sharifah Amani. kenapa aku pilih dia? sebab dia cool! wiii, that's first. her lakonan was tramendous *betul ke aku eja ni?* and superb thumbs up ibu jari kaki la. 

no doubt. aku kenal dia from movie Gol Dan Gincu. masa tu, dia bukan watak utama sangat la. then tengok cerita Emil Emilda. ahah! kenal dia from Samarinda. masa tu aku tak berapa minat dengan Samarinda, tapi bila Emil Emilda keluar kat Samarinda, perghh!! ha-ha, khusyuk gila tengok.

                                                      

pewiiitt. terbaik dari ladang. :DD. then tengok cerita Sindarella pulak. masa tu setiap hari Selasa pukul 9 malam.





masa tu rambut dia pendek sebab baru potong untuk cerita Muallaf.

                                            

tapi kalau tengok movie Muallaf, tak tahu kenapa movie ni keluar lambat. paper pun, aku suka gak tengok iklan dia dengan daffi untuk iklan silky girl. ha-ha. best gi-la la iklan tu and she looks so sweet.  masa tu dia pakai kebaya maroon. mucho, mucho.


kenapa banyak sangat gambar dia ni dalam entry aku??!!%$^*. and dia pernah gak dilanda kontroversi bila dia dapat anugerah and she say like this.

“I sound, like, stupid, if I speak Malay, so I’ll speak English.” 

and aku suka baca novel. setiap kali aku baca novel, aku akan imagine yang dia akan jadi heroinnya. kah kah kah. maybe sebab her aura kot. ngeh3x. tu je kot aku nsk bebel pasal dia. hee. 

k, aku nak tag,


done. daa.

13 ulasan:

Si DauN CeRi berkata...

cute kan sharifah armani ni.. kdg2 perwatakan die tegas.. comel je.. hihi

Sunah Mohammad berkata...

ooo...hehehe..

Amanie Ashraff berkata...

emmm kau suke aku eh ? hahahahhaa

nazrul ashraff berkata...

@ ceri ~ haha..setuju sangat2..:DD

@sunah ~ erk ?? terkedu ke?? hee..

nazrul ashraff berkata...

@amanie ~ haha..PERASAN!

biha yahya berkata...

woott wooot ! sharifah amani tuuhh .

p/s: ade blog nazrul kat bloglist biha :))

nazrul ashraff berkata...

@ biha ~ haha..wahhh!!! thanks..terharu gila..:DD thanks biiiiha.. biha tak nak masuk segmen saya blogger remaja ke??

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

haha...giler abes ko goggle gmbo dia. :D

nazrul ashraff berkata...

@naz ~ haha..bukan selalu..

biha yahya berkata...

blogger remaja ? takk reti lha . ag pon biha newbie lagyy ^^

nazrul ashraff berkata...

@biha. haha..oh ok..wii..

Asha Shalina berkata...

baru nk buat. hehe. sorry

nazrul ashraff berkata...

@asha ~ haha...asalkan wt..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...