Khamis, 3 Mac 2011

~ saya di bloglist miss librarian : : kau orang ada?

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


❀✿ MISS LIBRARIAN ✿❀


pipinya gebu adn matanya bulat. nice :D


tadi blogwalking kat belog jijah and nampak jijah buat entry pasal ni. nak join la pulak. hee.


@belog jijah

siapa yang nak join bloglist Miss Librarian, boleh klik sini.


@bloglist miss librarian

maera kata dia suka orang up to date selalu dia punya belog. ha-ha. and tepat kena batang hidung aku. tadaa!! tarikh tutup..... kalau nak tahu, klik je! takpe, tak payah comment entry ni pun takpe. aku tak kisah, cuma aku akan hisap sampai kering belog kau orang nanti. haha *gelak vampire *


tu je nak bebel. daa.

3 ulasan:

niesz berkata...

gud luck kamu :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

maera dh update bloglist "Awesome Bloggers".. =)


Yang Comel,
Khumaera Ismail

nazrul ashraff berkata...

@niesz ~ hehe..

@maera ~ thank u soooo much!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...