Khamis, 24 Mac 2011

~ si dia blogger terkenal :D tinggal dekat dengan rumah aku je!!

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


everything start here


@niesz


wiii, kenal tak blogger ni? 


kenal tak? 


ke tak kenal?


ke kenal?


haha, nama blogger ni, Niesz! heh. masa mula2 aku berbelog pada awal tahu ini *ayat sopan lemon* dia selalu komen entry aku. haha. aku jenguk belog orang lain, mesti si Niesz ni ada komen sekali.


perghh!! bab2 blogwalking, kasi sama dia, dia akan terjah sampai lunyai. haha. mula2 aku tak kenal dia ni siapa tau. heh. 


one fine day, Sara Martoto ada cakap macam ni.


" aku selalu baca belog kau. kakak bella pun ada follow belog kau sekali."


huh? aku masa tu dah kelam. aku tahu si bella tu ada belog, cuma aku tak tahu pulak sis dia pun ada belog.


"siapa sis dia? yang mana?" 


wiii, jangan cakap la curious tahap gajah aku masa nak tahu tu.


"alaaa, yang Niesz tu la." jawab Sara. "aku selalu nampak dia komen belog kau."


erk? rupanya Niesz si blogger coolio ini ialah kakak kepada Bella rupanya. haha. Bella tu kawan aku. kelas pun sebelah2 je masa kat sekolah DULU *capital letter stands for yang kami-dah-habis-sekolah-*


and aku terkujat tahap harimau. haha. ada jugak blogger terkenal lepak tinggal dekat2 dengan rumah aku je. haha. bangga siot!!


joget kejap. haha. lepas ni, aku nak jenguk2 la, mana tahu ada blogger super duppo lepak tinggal dekat Klang ni je. heh. setakat ni, ada la aku kesan sorang dua. wiii. boleh lepaking sesama. yeee ha! haha


tu je la nak bebel. papai.



4 ulasan:

niesz berkata...

wawiiiiii!!!!!name niesz ke tu?hahahaha...sbnrnye niesz pun x tahu yg awk ni kwn bella..time niesz duk ckp ngn bella kat dapur, tibe2, bella kate awk kwn die, niesz pun terkejut..haha..boleh pulak kan, xsilap niesz kakak awk pun kwn kakak niesz..dunia ni nmpk kecik je kan..mmg niesz x tahu mula2 yg awk kwn bella..lpas bella ckp br niesz tahu..heee....nice to knowing u :) nnti raya ley la dtg mkn2 kat sini..ehe..

mr vampire berkata...

@niesz ~ kui3x.. semestinya kena datg raya.. hha..

Muhd Amar Ariff berkata...

akhirnya awak kena beraya dengan blogger awak ha.ha.ha

mr vampire berkata...

@amar ~ tht's sure...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...