Khamis, 24 Mac 2011

~ aku benci akan mikrofon itu! damn.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


dulu, masa aku start tingkatan 4,


masuk bulan oktober je,


cikgu kaunseling dah mula agihkan tugas pengawas form 4 untuk ambil alih perhimpunan. aku rasa normal la kan each school, pengawas yang uruskan perhimpunan. as what yang cikgu cakap,


"pengawas form 5 nak tumpukan kat SPM."


ouh ok. and kitorang buat la team untuk uruskan perhimpunan. team aku, team form 4 pertama yang uruskan perhimpunan.


Nazrul Ashraff
aku jadi Emcee perhimpunan

Ameer Ashraf
ameer jadi pembaca doa

Noriz Iskandar
iskandar pulak baca ikrar.

wiii, kiranya team kitorang yang terbaik la. :D jadi Emcee, baca doa & baca ikrar tanpa mistake. heh. 

minggu lepas tu, team lain pulak yang uruskan perhimpunan. tapi, haha. tetap la aku katakan, team kitorang yang terbaik dari ladang. hee.

tapi apa kena mengena dengan tajuk entry

aku benci akan mikrofon itu!

and the story is begin......

masa tu hari terakhir sekolah tahun 2009, and ketua pengawas tahun tu suruh aku jadi Emcee. hee, padahal cikgu suruh dia, tapi dia suruh aku. apa ke jadahnya ni pun aku tak tahu. 

and paling aku angin bila mikrofon buat hal. damn.

bila mikrofon tak berfungsi, cuak tahap gaban la! serius gila tak tahu nak buat apa. berpeluh sakan? yes of course.  tapi yang penting kena cool la. tak boleh gelabah segala bagai.

and tetiba mikrofon elok semula! *macam unsur suspen la*

tengah aku sesedap oranje baca perutusan diraja *haha, joget kejap* tetiba mikrofon rosak lagi.

huarghhh*menangis hentak kaki* benci gila kot! bencinya!!!!!!!!!!!

kenapa la benda tu terjadi kat aku? haiya. banyak benci ooo. budak2 semua dah pandang aku. oiit!! jangan terkebil2 pandang aku. aku lagi la cuak plus nebes meletup letup tak tahu nak buat apa.

then, cikgu betulkan mikrofon gonjeng tu. phew, lega. dah elok la sikit pastu dia krek krek krek lagi.

aku terus baling mikrofon tu kat budak2!! 

haha

silalah jangan percaya, aku tipu je.

last2 aku baca bla bla bla bla cepat2, pastu aku cakap macam ni.

"dipersilakan cikgu bla bla bla untuk uruskan perhimpunan"

terus aku chow.

hee, sekian hikayat nazrul pada kali ini. heh.

sebenarnya, banyak je lagi hikayat2 pasal mikrofon ni. benci gi-la! kalau ada anugerah 

BENDA PALING ANEH

sah2 aku bagi kat mikrofon tu. tak pasal2 pemes. hee.

k, la,aku nak mandi dulu. papai

2 ulasan:

niesz berkata...

hehehe..niesz xpnh lg pegang mic then ckp dkt depan org ramai, mahu mnggeletak kepala lutut..hahaha...

mr vampire berkata...

@niesz ~ cuba la! best oo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...