Khamis, 24 Mac 2011

~ ini cerita remaja.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D


assalamualaikum.





wiii, entry di petang hari. actually, aku tak habis post segala link segmen : saya blogger remaja. heh, adakah saya kejam? lalala. paper je la. so today! akan bersambung ok.


saku ada bertanya question kepada remaja2 yang berminat nak join segmen ni.


:: kenal belog dari siapa?


:: apa akan buat dengan belog bila tua?


and let's check it out their answer!


@athirah


@biha


@fatin


@sharifah


@arol


@ekin


@aliff

aku always tergelak bila baca jawapan diorang. haha. kelakar gi-la. nama je remaja, tapi jawapan still macam2 budak2. best & attractive!


;D







4 ulasan:

N Athirah berkata...

hohoho...

mr vampire berkata...

@athirah ~ hehehehe..

N Athirah berkata...

Serius, saya bca balik, saya sendiri gelak... hahaha... ntah apa-apa saya tulis... ngarut ja agaknya...

mr vampire berkata...

~athirah ~ haha...all jawapan korg sgt klakar oo..kah kah kah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...