Isnin, 21 Mac 2011

~ segmen : saya blogger remaja.

p/s if wanna shoutbox. just click my picture yang sengal kat tepi tu. have a nice day. :D

assalamualaikum.


heya guys! hari tu aku ada buat segmen : saya blogger remaja. 





segmen ni dah tamat pun pada 20 Mac 2011 which is semalam. so, siapa je yang join? wiii. sebelum itu, ini soalan2 yang aku tanya kat diorang.



:bila kau orang start berblogging and kenal belog daripada siapa?

:apa kau orang akan buat dengan belog kau orang bila dah tua nanti.

jeng jeng jeng. jom kita terjah mereka . . . . . .





ada lagi.. heee.. *alamak, terikut gaya Inche Ben pulak* #larikkk

4 ulasan:

prince berkata...

boleh join lagi x?
semalam sibuk la..x pasan...:(

mr vampire berkata...

@prince ~ erk? haha.. segmen ni dah lama wt..cuma semalam lupa nak mention lagi..btw, lps ni nak buaat another segmen..jgn rsw...wiii..

Taufan Bin Ribut berkata...

wah.menaikan traffick blog..ekekeke..

mr vampire berkata...

@taufan ~ syhh. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...